Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'HDZ kupio pola MOST-a'

ŽESTOKI ODGOVOR STIPE PETRINE 'Petrov nije slobodan čovjek'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je Stipe Petrina na svom Facebook profilu objavio javnu zamjerku zbog izdvajanja Bože Petrova na sastanku s predsjednicom iz MOST-a su ga pozvali da do četvrtka objavi svoju odluku o tome je li još uvijek uz njih.

'Božo Petrov više nije isti čovjek kao prije. Taj čovjek svojim ponašenjem odaje manire čovjeka koji nije slobodan, a posebno je to došlo do izražaja nakon onih sedam i pol minuta razgovora u četiri oka s predsjednicom države Kolindom Grabar Kitarović, rekao je za ŠibenikIN Stipe Petrina

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Karamarko OBJASNIO IPAK ŽELE DALJE 'Nisam Milanović da svaki dan mijenjam svoje stavove zbog fotelje' Slika nije dostupna HDZ: 'Razgovarat ćemo i dalje o ovom takozvanom obratu koji je možda i poluobrat'

'Ove igre mi se gade! Ja sam čist čovjek i ne zanima me ni HDZ niti SDP. Nažalost, jedna lijepa inicijativa kao što je bio Most, loše će završiti i nećemo dobiti onu treću opciju kakvu su građani Hrvatske htjeli', dodao je za taj portal primoštenski načelnik, koji tvrdi kako je 'HDZ već kupio 50 posto izabranih saborskih zastupnika Mosta'.

Donosimo osnovne razlike u stavovima o reformama između MOST-a i SDP-a

Petrina također tvrdi kako je na sastanku MOST-a u subotu izbila velika svađa, te da se on samo solidarizirao s dvijema zastupnicama HRID-a koje nisu željele potpisati bezuvjetnu naklonost odluci Mosta o budućem partneru, koalicijama HDZ-a ili SDP-a. Prema njegovim riječima, prvi put je vidio Petrova da je izgubio kontrolu. 'Bilo je vidljivo da je pod ogromnim pritiskom i da je Petrov sada potpuno promijenjen, drugi čovjek', rekao je Petrina. 

MOST ga je pozvao da se do četvrtka izjasni, a on im odgovara ' ako je Most tako demokratičan kako tvrde, neka mi objasne zašto su meni i dvije kolegice uskratili pravo glasa i na temelju kojeg to prava, statuta i akta? Podsjećam ih da sam ja više puta tražio da mi se odgovori koja je uloga Nacionalnog vijeća Mosta i tko su članovi tog fantomskog vijeća'. rekao je Petrina koji za taj portal tvrdi kako već zna tko će biti predsjednik Sabora.  

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene