Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Uskoro i treći prosvjed

Građani dolaze na suđenje Milanu Bandiću, nose mu i zanimljive poklone

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U srijedu se održava ročište zagrebačkom gradonačelniku Milanu Bandiću za aferu Agram, a građani iz inicijative ''Zagreb te zove'' najavili su svoj dolazak na ročište.

Građani iz inicijative ''Zagreb te zove'' za srijedu organiziraju dolazak na ročište gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću za aferu Agram.

"U subotu 04.01.2020. godine građani su presudili: KRIV SI! Koliko će se suđenja još riješiti u korist prvog čovjeka Grada? I zagrebački golubovi već znaju da je svaka prijava podnesena protiv njega i suradnika s valjanim dokazima. 22.01.2020. godine u 9 sati, na Županijskom sudu u Zagrebu, Trg N. Š. Zrinjskog 5, ponovno je zakazana rasprava Milanu Bandiću i suradnicima (trebala se održati 13.01.2020. ali je odgođena).

Želimo biti tamo. Želimo ga dočekati. Želimo biti glasni. Stoga svi koji ste u mogućnosti, dođite u 8 i 30 sati pred Županijski sud u Zagrebu,Trg N. Š. Zrinskog 5. Transparenti poželjni.", poručili su iz građanske inicijative.

Pročitajte i ovo Odvoz otpada - 1 Od travnja (Opet) nove cijene odvoza otpada u Zagrebu: Fiksni dio sada se smanjuje sa 68,57 na 48 kuna

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dosad neviđena kritika Crkva zbog Srebrnjaka raspalila po Bandiću: "Ne može opstati država u kojoj je lažna optužba dovoljna za skidanje nečije glave"

Prema nekim najavama, Bandiću će, za slučaj da ga sud proglasi krivim, donijeti poklon – sapun, četkicu za zube, toaletni papir i ručnik.

Također, inicijativa "Zagreb te zove", udruge "Siget", "Zelena akcija" i "Pravo na grad" organiziraju i prosvjed protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića pod nazivom "Dosta je!" koji će se održati u subotu, 1. veljače, u 16 sati na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. To će biti treći u nizu prosvjed protiv gradonačelnika Bandića. Iz inicijative poručuju da riječ o prosvjedu protiv ''Bandićeve otimačine''.

''Gradonačelnik za svoje ortake čuva projekt Manhattan i vrijedna gradska zemljišta, a nas ostavlja da se gušimo u smeću čiji odvoz nam još i višestruko poskupljuje. Još jednom ćemo mu pokazati da nam je toga dosta'', poručili su.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene