Obavijesti Video Pretražite Navigacija

IKEA otvara prodajni centar u Hrvatskoj

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatska je uz Sloveniju i Srbiju sljedeće ciljano tržište na kojem će vodeći svjetski prodajni lanac namještaja IKEA u sljedeće dvije do najviše četiri godine otvoriti svoje prodavaonice namještaja.

Agresivna ekspanzija IKEA-e, koja je počela 1999. godine, proširila je prodajnu mrežu s novim prodavaonicama izvan temeljnih tržišta Njemačke, Velike Britanije i SAD-a na kojima se do tada IKEA razvijala.

Pročitajte i ovo Ana Dorotić Čaljkušić većina nije ugrožena Puljak ostao bez vijećnice: Dorotić Čaljkušić dala ostavku i istupila iz stranke Davor Božinović, ministar unutarnjih poslova RH kod Karlovca Ministar Božinović u centru za registraciju migranata: "Naglasak je na hvatanju krijumčara"

Sa 176 milijuna tiskanih kataloga, što je 10-postotno povećanje u odnosu na 2006. godinu, IKEA ima najveću nakladu na svijetu. 

Za daljnju ekspanziju "na svjetskoj razini" IKEA planira izgraditi model internetske prodaje s planom da ta prodaja sudjeluje čak do 20 posto u ukupnoj prodaji, što je znatan iskorak s obzirom na to da je sada taj udjel zanemariv.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene