Obnašateljica dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelena Pavičić Vukičević komentirala je okolnosti smrti Milana Bandića.


Obnašateljicu dužnosti gradonačelnika Zagreba Jelenu Pavičić Vukičević ne zanimaju detalji ni okolnosti smrti Milana Bandića. Izjavila je kako ne zna tko je zvao hitnu pomoć u noći kada je preminuo Milan Bandić. Kaže da nije razgovarala s Natalijom Pricom.

Vezani članci Slika nije dostupna Jelena Pavičić Vukičević komentirala kazne za kršenje mjera na Bandićevu sprovodu, otkrila i tko će platiti kaznu Slika nije dostupna Pavičić Vukičević i službeno vodi Grad: "Pročelnica Stručne službe obavijestila je ministra pravosuđa o početku obnašanja dužnosti gradonačelnika"

Naime, u noći u kojoj je iznenada preminuo zagrebački gradonačelnik pojavilo se puno nelogičnosti, ali i informacije da Bandićevi prijatelji uopće prvo nisu okrenuli broj hitne pomoći.

Sporno je mjesto na kojem je Bandić preminuo. Njegovi bliski suradnici tvrdili su da se radi o kući Sergija Ivanovića na Vrhovcu, no kasnije se doznalo da je hitna pomoć poslana na adresu stana koji je koristila Bandićeva suradnica Natalija Prica u susjedstvu, u Ulici Vidovčica.

"Ja vam o tome doista ne znam", izjavila je.

Na pitanje je li se čula s Natalijom Pricom, odgovorila je: 

"Nisam razgovarala s Pricom, niti bih trebala znati neke detalje niti pokazujem interes prema tim detaljima. Molimo da zaštitimo obitelj gospodina Bandića i da odžaluju njegovu smrt", izjavila je Jelena Pavičić Vukičević. 

Nije željela reći ide li u utrku za zagrebačku gradonačelnicu. 

"Čitam u medijima pa se moram našaliti – jesam li prelomila ili su me slomili", kazala je.

Stranka Milan Bandić 365 održat će popodne sjednicu vrha stranke. Nakon toga najavljene su izjave. 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju