Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KADROVIRANJE

PRVI SASTANAK HRVATSKE VLADE Plenković i njegovi ministri danas u Banskim dvorima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijer bi trebao danas imenovati predstojnika Ureda Vlade, a očekuje se i da će ga ministri izvijestiti o stanju u svojim resorima.

Premijer Andrej Plenković danas će u Vladi održati prvi sastanak sa svim ministrima nakon potvrđivanja u Hrvatskom saboru, a početak sastanka zakazan je za 11 sati.

Pročitajte i ovo Domovinski pokret završio prvi krug pregovaranja Iz minute u minutu DP završio prve razgovore sa svim opcijama: "Predočili su nam broj zastupnika koji ih podupire, mi od svojih načela ne odustajemo" Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači?

Održavanje sastanka najavio je Plenković jučer ujutro u izjavi novinarima pri dolasku, prvoga radnog dana, u Banske dvore. Rekao je i da će najprije krenuti s organizacijskim aspektom rada Vlade, potom pripremom prve Vladine sjednice za četvrtak, a najavio je i vrlo skoro pripremu proračuna za 2017. godinu.

"Danas krećemo s poslom, najprije organizacijski aspekt rada Vlade, samog Ureda Vlade, nakon toga konzultacije s ministrima, priprema za prvu sjednicu Vlade u četvrtak...", rekao je Plenković. Potvrdio je i da će već na prvoj sjednici Vlade imenovati predstojnika Ureda Vlade te da će ovoga tjedna riješiti sve što je ključno i bitno za sastavljanje Vladinog tima.

Može se očekivati i da će ministri na današnjem sastanku premijeru Plenkoviću iznijeti podatke o stanju u svojim resorima. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene