Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Premijer bi trebao danas imenovati predstojnika Ureda Vlade, a očekuje se i da će ga ministri izvijestiti o stanju u svojim resorima.


Premijer Andrej Plenković danas će u Vladi održati prvi sastanak sa svim ministrima nakon potvrđivanja u Hrvatskom saboru, a početak sastanka zakazan je za 11 sati.

Vezani članci Vlada RH Pogledajte nove mjere: Ovako Vlada planira natjerati trgovce da ne love u mutnom Sjednica Vlade Medvedovo obećanje na 2. obljetnicu potresa: "2023. će biti godina povratka stradalnika u domove"

Održavanje sastanka najavio je Plenković jučer ujutro u izjavi novinarima pri dolasku, prvoga radnog dana, u Banske dvore. Rekao je i da će najprije krenuti s organizacijskim aspektom rada Vlade, potom pripremom prve Vladine sjednice za četvrtak, a najavio je i vrlo skoro pripremu proračuna za 2017. godinu.

"Danas krećemo s poslom, najprije organizacijski aspekt rada Vlade, samog Ureda Vlade, nakon toga konzultacije s ministrima, priprema za prvu sjednicu Vlade u četvrtak...", rekao je Plenković. Potvrdio je i da će već na prvoj sjednici Vlade imenovati predstojnika Ureda Vlade te da će ovoga tjedna riješiti sve što je ključno i bitno za sastavljanje Vladinog tima.

Može se očekivati i da će ministri na današnjem sastanku premijeru Plenkoviću iznijeti podatke o stanju u svojim resorima. (Hina)

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju