Lutrija, ilustracija
Lutrija, ilustracija Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Lijepe vijesti iz Hrvatske Lutrije. Čak trojica igrača osvojila su pozamašne iznose te ih podigla na glavnoj blagajni Lutrije.


Igrač iz Dubrovnika osvojio je na dodatnoj igri Joker ukupno 1.835.763,90 kuna. "Igram već sigurno 40 godina i moralo se jednom isplatiti. Nekad igram Loto 7 i Loto 6, no nema šanse da preskočim kolo Eurojackpota, uz koji odigram i dodatnu igru Joker, a upravo mi je ta igra ovog puta donijela sreću", rekao je sretni Dubrovčanin.

"Jednom sam se zagledao u svoju registraciju pa počeo zbrajati, oduzimati, množiti i dijeliti. I tako sam došao do brojeva koje sada igram", dodao je.

"Nemam vremena za šprdafon"

Drugi dobitnik, Jadranko Gilja, na Drugoj šansi osvojio je milijun kuna.

"Igram samo Eurojackpot, na kojem sam osvojio dobitak od 76 kuna i pomislio kako bi opet trebalo nešto sitno uložiti. Odluka je pala na Loto 7 iako nikad prije u životu nisam odigrao tu igru niti čuo da nedobitni listići sudjeluju u Drugoj šansi", rekao je Gilja.

Lutrija, ilustracija Jadranko Gilja, Hrvatska Lutrija (Foto: Hrvatska Lutrija)

Gilja je bio na radnome mjestu kada je dobio poziv iz Hrvatske Lutrije. "Javila mi se gospođa i rekla da dođem okretati kolo. No, kako sam bio na poslu, rekao sam da baš nemam vremena za šprdafon", istaknuo je.

Sve ili Ništa?

Treći je igrač u igri Sve ili Ništa osvojio 600.000 kuna. "Došao sam na prodajno mjesto i rekao da sam osvojio ništa, a prodavač me u čudu gledao i pitao: 'Ako niste ništa osvojili, zašto ste tu? Hoćete nešto odigrati?'"

Hrvatska Lutrija Blago njemu: Sretnik nije pogodio nijedan broj pa osvojio 600.000 kuna

Ilustracija Hrvatska ima (još jednog) novog milijunaša! Sretni dobitnik pogodio peticu na Eurojackpotu, poznato i u kojem je gradu uplaćen dobitni listić

"Sve ću podijeliti jer dobro se dobrim vraća. Tako živim cijeli život i nema smisla da sada kada sam prešao osamdesetu mijenjam navike", rekao je.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju