Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uz pomoć vojnog helikoptera

HGSS spasio teško ozlijeđenog paraglidera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS), uz pomoć vojnog helikoptera spasili su danas teško ozlijeđenog paraglidera koji je pao u zaleđu Crikvenice.

Član paragliding kluba Flumen kasno poslijepodne je uzletio s uzletišta Tribalj, a pao je svega kilometar dalje, na nepristupačan teren 40-ak metara ispod grebena i slomio obje potkoljenice.

Pročitajte i ovo Napadač iz Kaštel Štafilića - 1 Pokušaj ubojstva HGSS-ovac se probudio iz kome: Pogledajte što je policija pronašla u kući napadača Branimir Jukić užas u Kaštel Štafiliću HGSS-ovci održali presicu o stravičnom napadu: "Sad je najbitnije da Kruni bude dobro"

>> VIDEO Snimka nadzorne kamere ključna za rekonstrukciju: Sekunde prije tragedije

Zbog obilnog krvarenja, pozvan je vojni helikopter iz Splita, a istodobno je krenula akcija spašavanja sa zemlje, u kojoj je sudjelovalo 17 članova riječkog HGSS-a.

>> Kamionom punim plinskih boca podletio pod vlak!

Helikopterska ekipa s posadom i liječnicom svega desetak minuta prije mraka uspjela se spustiti do ozlijeđenog, kojemu su sanirane ozljede, nakon čega je helikopterom transportiran do bolnice u Rijeci, doznaje se u HGSS-u. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene