Obavijesti Video Pretražite Navigacija
herojski susret

Vatrogasci se još nisu "oporavili" od susreta s Vatrenima: "Neopisivo, ostali smo paf!"

Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 1
Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Foto: DNEVNIK.hr Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Foto: DNEVNIK.hr Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Foto: DNEVNIK.hr +0 Vatreni u gostima kod vatrogasaca (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Galerija 1/4 >>
Mnogi navijači su s veličanstvenog dočeka Vatrenih ponijeli nezaboravne uspomene, a možda najsretniji među njima su vatrogasci treće smjene Vatrogasne postaje Centar u Zagrebu.

Njima su nenadano u goste stigli hrvatski reprezentativci, koji su im zahvalili na videu koji se proširio diljem svijeta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Osiguranje Policija objavila podatke s dočeka u Zagrebu: Desetero ozlijeđenih i šestero privedenih Slika nije dostupna U čast nogometašima Javni prijevoz u Zagrebu danas besplatan: Pogledajte gdje se ni parking neće naplaćivati

Ovi uvijek dobro raspoloženi heroji su nam otkrili što su poklonili Ivanu Perišiću, dok Davor Šuker nije bio ni svjestan da sjedi u trofejnoj sobi u kojem se nalazi replika Zlatne kopačke koju je osvojio prije 20 godina.

Nitko osim organizatora dočeka i zapovjednika Javne vatrogasne postrojbe Zagreb Siniše Jembriha nije znao da će autobus s vatrenima stati u Savskoj ulici. A kad je javljeno trećoj smjeni Vatrogasne postaje Centar da im reprezentativci stižu u goste na odmor, njihovom uzbuđenju nije bilo kraja.

„To mi je još bio prvi dan nakon godišnjeg odmora tako da... Neopisivo. Ostali smo paf, šokirani, jedva smo čekali da oni dođu da se poslikamo s njima, uzmemo autograme“, kaže Toni Ivanić, vatrogasac u Vatrogasnoj postaji Centar.

Vatrogasci su ekipi InMagazina otkrili čije su sve potpise skupili, ali i što su poklonili srebrnim reprezentativcima.

Ovi hrabri momci su inače veliki ljubitelji sporta pa kada imaju vremena vole odmjeriti snage u odbojci. Tako je član poražene ekipe na dan polufinala protiv Engleza morao u dućan u dresu legendarnog engleskog nogometaša, a Ivanu Perišiću, koji je u finalu zbog igranja rukom skrivio jedanaesterac, na poklon dobio odbojkašku loptu.

„Dali smo Vidi u tom trenutku loptu gore na ulazu, a on je proslijedio Perišiću. Nakon toga smo Perišiću to objasnili, on se slikao s našom majicom i ja se nadam da će jedan dan doći odigrati partiju odbojke tu s nama“, kaže Damir Ljubić, voditelj odjeljenja u Vatrogasnoj postaji Centar

Kako je protekao susret dvaju heroja – nogometaša i vatrogasaca, pogledajte u prilogu.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene