Obavijesti Video Pretražite Navigacija
POSLALI SNAŽNU PORUKU

Genijalan video zagrebačkih vatrogasaca za sve navijače uoči tekme: "I mi bismo (konačno) htjeli pogledati Vatrene!"

Zagrebački vatrogasci poslali snažnu poruku uoči utakmice (Foto: screenshot)
Zagrebački vatrogasci poslali snažnu poruku uoči utakmice (Foto: screenshot) Foto: Screenshot
Zagrebački vatrogasci objavili su na društvenim mrežama videosnimku iz vatrogasne postaje, kojom su na duhovit način upozorili građane da danas tijekom i nakon gledanja utakmice polufinala Svjetskog nogometnog prvenstva, u kojoj se sastaju Hrvatska i Engleska, ne pretjeruju u korištenju pirotehnike.

U videu se vide vatrogasci odjeveni u navijačke majice kako na malom TV-u u postaji prate utakmicu hrvatske reprezentacije protiv Rusije, u kojoj su upravo u tijeku jedanaesterci. Vidi se kako se Ivan Rakitić približava bijeloj točki, kao zadnji izvođač, i slijedi trenutak odluke - hoće li zabiti i poslati Hrvatsku u polufinale.

Pročitajte i ovo Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici Slika nije dostupna Provedeno istraživanje Hrvatski navijači otkrili bi li radije vodili ljubav ili gledali finale Svjetskog nogometnog prvenstva: Odgovor bi vas mogao iznenaditi

U taj čas začuju se sirene u postaji i svi vatrogasci u trku oblače opremu te za manje od minute izlaze jureći vatrogasnim vozilima. Nekolicina njih koji su ostali u dežurstvu taman imaju vremena vidjeti pobjednički gol Rakitića.

Video su objavili na Facebooku, uz poruku: "Vatreni danas igraju za finale SP. Mi nismo vatreni, ali bavimo se vatrom. Oprezno kod upotrebe baklji i pirotehnike, da i mi (konačno) možemo gledati Vatrene #ZG19".

Podsjetimo, u utorak je Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ) preporučila navijačima da bodre našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava jer je požarna sezona u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje, zato poručuju - "Slavimo uz Vatrene, ali bez požara". 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene