Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

HDZ je na današnjoj konferenciji za novinare kritizirao vlast.


HDZ-ov Gordan Jandroković na današnjoj je konferenciji za medije kazao kako se SDP koristi 'najnižim oblikom političke propagande i uljepšavanjem situacije'. Pokušavaju, tvrdi Jandroković, pokazati stanje bolje nego je. 'Pokušavaju ljude uvjeriti da im je bolje. Kad netko ukaže da brojke nisu to, onda kritičare pokušavaju pokazati nevjerodostojnima. Najgore je kad Grčić kaže da iseljavanje ne postoji jer je u Hrvatsku uselilo deset tisuća ljudi', rekao je Jandroković.

Hrvatska je napokon izašla iz recesije, ali ne i iz krize

'Neka se građani pitaju je li im bolje danas nego prije par godina, je li njihovoj djeci bolje!'

HDZ smatra da vlast čine ljudi koji vode politiku kao Potemkin - 'to je politika Vlade Milanovića. Oni su nasljednici kneza Potemkina.'

Vezani članci Most se obrušio na vladajuće (Foto: Patrik Macek/Pixsell) Most osudio potez Vlade: Odbijanjem svih amandmana na proračun vlast pokazala da ne drži do dobrobiti građana Dragan Čović i Milorad Dodik (Foto: Twitter/Dragan Čović) Najavljena koalicija Dodika i Čovića: Hoće li novi politički savez štetiti Bošnjacima?

'U zadnjih šest mjeseci odvija se niz mutnih poslova i sve je više mutnih poslova - mislim na imunološki, Croatia osiguranje, istraživanje Jadrana ili porezna uprava i uplitanja jednog ministra', spomenuto je na pressici.

'Da bi to zasjenilo, raznim aktivnostima represivnog aparata rade svašta i umjesto da se bavimo važnim temama imamo kost - bavite se svastikama, Manolićem, a ima i još tema. Svo vrijeme se oporbu optužuju i javno joj sude. Tu su uključeni visoki dužnosnici SDP-a tu je najviše Ranko Ostojić koji i u slučaju svastika optužuje i spina', rekao je Jandroković.

Njegov stranački kolega Davorin Mlakar uputio je apel javnosti, osobito medijima. 'HDZ neće pristati da budemo zemlja odlazećeg sunca, a vladajuća garnitura radi na tome da zemlja bude neperspektivna', rekao je.

'Nemamo pravo šutjeti', zaključuju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook