Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kritika vlasti

HDZ o SDP-u: 'Sve je više mutnih poslova'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HDZ je na današnjoj konferenciji za novinare kritizirao vlast.

HDZ-ov Gordan Jandroković na današnjoj je konferenciji za medije kazao kako se SDP koristi 'najnižim oblikom političke propagande i uljepšavanjem situacije'. Pokušavaju, tvrdi Jandroković, pokazati stanje bolje nego je. 'Pokušavaju ljude uvjeriti da im je bolje. Kad netko ukaže da brojke nisu to, onda kritičare pokušavaju pokazati nevjerodostojnima. Najgore je kad Grčić kaže da iseljavanje ne postoji jer je u Hrvatsku uselilo deset tisuća ljudi', rekao je Jandroković.

Pročitajte i ovo Dvadeset godina vlasti Vladimira Putina - 5 Dvadeset godina na vlasti Putinu je imidž uvijek bio najvažniji, a pandemija koronavirusa nanijela mu je dosad najveći udarac Vladimir Putin na crvenom tepihu (Foto: Dnevnik.hr) ključni trenuci Putinovih 20 burnih godina na vlasti: Pomilovanja tajkuna, smrti novinara, pripajanje Krima...

Hrvatska je napokon izašla iz recesije, ali ne i iz krize

'Neka se građani pitaju je li im bolje danas nego prije par godina, je li njihovoj djeci bolje!' HDZ smatra da vlast čine ljudi koji vode politiku kao Potemkin - 'to je politika Vlade Milanovića. Oni su nasljednici kneza Potemkina.'

'U zadnjih šest mjeseci odvija se niz mutnih poslova i sve je više mutnih poslova - mislim na imunološki, Croatia osiguranje, istraživanje Jadrana ili porezna uprava i uplitanja jednog ministra', spomenuto je na pressici.

'Da bi to zasjenilo, raznim aktivnostima represivnog aparata rade svašta i umjesto da se bavimo važnim temama imamo kost - bavite se svastikama, Manolićem, a ima i još tema. Svo vrijeme se oporbu optužuju i javno joj sude. Tu su uključeni visoki dužnosnici SDP-a tu je najviše Ranko Ostojić koji i u slučaju svastika optužuje i spina', rekao je Jandroković.

Njegov stranački kolega Davorin Mlakar uputio je apel javnosti, osobito medijima. 'HDZ neće pristati da budemo zemlja odlazećeg sunca, a vladajuća garnitura radi na tome da zemlja bude neperspektivna', rekao je.

'Nemamo pravo šutjeti', zaključuju. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene