Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Provjerite stanje

POČELE GUŽVE Gust promet na većini cesta u smjeru mora, situaciju otežavaju prometne nesreće

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ukoliko se spremate na put, naoružajte se strpljenjem.

Očekivano, počele su gužve na prometnicama. Stanje u prometu mijenja se iz minute u minutu, a situaciju otežavaju prometne nesreće.

Pročitajte i ovo Kolona - 3 Stvara se i mnogo smeća Kaos na cesti - Kilometarske kolone i višesatno čekanje izluđuju vozače i mještane: "Što Vlada čeka s obilaznicom?" Domagoj Mikić Enormne gužve Oboružajte se strpljenjem: Na nekim mjestima kolona i do četiri kilometra

Jedna se dogodila na autocesti A1, tunelu Brezik (na 140. km) između čvorova Otočac i Perušić u smjeru Zagreba zbog čega je neko vrijeme dionica bila zatvorena za promet. Oko 13 sati promet je otvoren, a kolona je jednp vrijeme bila duga oko 16 km.

Usporeno se zbog prometne nesreće vozi i kod odmorišta Draganića na autocesti između Karlovca i Zagreba.

Vrlo je gust promet na većini cesta u smjeru mora te povremeno u smjeru unutrašnjosti. Ukoliko se spremate na put stanje na cestama možete pratiti na HAK.ovim stranicama OVDJE.

Što se tiče vremena, bit će pretežno sunčano, u većini predjela i vruće, izvijestio je u subotu ujutro Državni hidrometeorološki zavod Hrvatske (DHMZ).

Poslijepodne su uz dnevni razvoj oblaka mogući kratkotrajni pljuskovi, ponajprije u gorju te unutrašnjosti Istre. Vjetar slab, na Jadranu mjestimice umjeren zapadni i sjeverozapadni. Najviša temperatura od 28 do 33 stupnjeva Celzijiusovih.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene