Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Gong ponovno upozorava kako već nekoliko godina traži da Vlada objavi svoja pregovaračka stajališta, a sada kada je većina poglavlja i zatvorena želi njihov sadržaj.


Upravo nedostatak relevantnih informacija o svemu onome što nam ulazak u Europsku uniju donosi, misle Gongovci, uzrok je velikog dijela euroskepticizma kod hrvatskih građana. Ne objavi li Vlada uskoro dokumente koje traže, spremni su na radikalnije poteze.

Vezani članci Andrej Plenković na sjednici Vlade (Foto: Dnevnik.hr) Pogledajte kako je premijer odbrusio Kujundžiću i Divjak: "Mi smo ovdje članovi Vlade, a ne članovi sindikata" Predstavnici GONG-a pred Saborom održali konferenciju za medije (Foto: Patrik Macek/PIXSELL) Gong: "Danas imamo oligarhiju koja vlada pomoću političke trgovine, a izbjegava odgovornost prema građanima"

'U prijevodu, ovog puta smo taj apel urudžbirali što je dovoljno za postupanje Upravnog suda kasnije. Ako slučajno Vlada ne bi primjereno odgovorila na ovaj naš službeni zahtjev i objavila te dokumente', poručuje Jelena Berković iz Gonga.