Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Godina dana nakon urušavanja institucije zaboravile Kupsku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prošlo je točno godinu dana od urušavanja Kupske ulice. Dok stanovnici tog dijela Zagreba pravdu traže na sudu, institucije kao da su slučaj zaboravile. Od izbjeglištva do danas Kupsku, osim novinara, nitko nije posjetio.

Mrtva ulica, danas je naziv za Kupsku. Izgrađena je nova cesta. No, ni ona nije uspjela sakriti posljedice kobnog urušavanja koje je stanovnicima preko noći promijenilo život. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna I godinu dana nakon urušavanja Kupske, krivci se još traže Slika nije dostupna Počelo saslušanje osumnjičenih za urušavanje Kupske ulice

Neki se i nakon godinu dana bore da ga vrate na staro. Iako se u Kupskoj i dalje znaju veseliti malim stvarima, ni ova zima koja čeka pred vratima neće biti laka. Popucali stropovi i dalje prijete, a novca za popravak nema. Slučaj je još uvijek na sudu. 

HEP i Tehnika žale zbog urušavanja, no, ne smatraju se krivima. Ispitano je devet osumnjičenih. Paralelno s traženjem odgovornih stanovnici traže i odštetu. S njom bi život možda uspjeli urediti iznova. 

Vrijeme kao da je stalo prije godinu dana. Kobna rupa čeka neka nova vještačenja, kao i ruševine nekadašnjih obiteljskih domova. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene