Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jelenić o iznenađenju izbora

Glavni državni odvjetnik kritizirao Kolakušića pa za Dnevnik Nove TV poručio: „Koliko ja znam, nije baš bilo kaznenih prijava za koje tvrdi da ih je podnio“

Dražen Jelenić (Foto: Dnevnik.hr)
Dražen Jelenić (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr
Aktualno Galerija +0 Dražen Jelenić (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/1 >>
Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić poručio je kako, koliko on zna, nije bilo kaznenih prijava za koje Kolakušić tvrdi da ih je podnio.

Glavni državni odvjetnik Dražen Jelenić za Dnevnik Nove TV komentirao je iznanađujući rezultat koji je bivši sudac Mislav Kolakušić ostvario na izborima za Europski parlament.

Pročitajte i ovo Sanja Vištica i Ivan Penava - 2 Jedno pitanje mu nije sjelo Penava za Dnevnik Nove TV: "Nismo uskogrudna stranka, bit će mjesta za Kolakušića i istaknute pojedince" Mislav Kolakušić i Mario Radić Borba za svaki glas Sprema se nova suradnja na desnici: "Jako smo blizu dogovora..."

Kolakušića, koji je progovorio protiv "sustava pravosuđa nemoćnog u borbi protiv korupcije", Jelenić je kritizirao kazavši kako se u svojoj kampanji "ponašao kao političar, a ne kao pripadnik pravosuđa, što mu je na kraju donijelo i politički uspjeh".

Na upit reporterke Dnevnika Nove TV Ivane Pezo Moskaljov što je s brojnim kaznenim prijavama za koje Kolakušić tvrdi da ih je podnosio, Jelenić je odgovorio kako ih on nije zamijetio.

"Koliko je meni poznato, nije bilo baš kaznenih prijava", poručio je Jelenić.

Kolakušić se nije sustezao ni prozivati kolege poput Đure Sesse, koji danas o Kolakušiću ne želi, iako mu je jučer čestitao na uspjehu.

"Mislim da nije bilo nekih sukoba, ja sam samo kao čelnik sudbene vlasti izrazio određene rezerve prema aktivnostima sudaca u političkom smislu i to što sam rekao i dalje mislim", kaže Sessa. 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene