Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Svima koji molite i brinete za našeg patera!' - naslov je pisma objavljenog sinoć na službenoj Facebook stranici Kuće susreta Tabor.


Kuća susreta Tabor sinoć je na svojoj službenoj Facebook stranici objavila pismo o zdravstvenom stanju fra Zvjezdana Linića koje prenosimo u cijelosti:

"Dragi prijatelji, svi koji brinete i pitate za stanje patera Zvjezdana, koji molite i koji ga volite: 

Mišljenje prof. Rotima koji je brinuo ovih zadnjih dana o paterovom stanju je da tumor koji je nađen nije operabilan te je preporučio liječenje radio terapijom i kemoterapijom. 

Pater je danas izašao iz bolnice i vratio se u svoj Tabor. 

Pater je iskreno i duboko dirnut svim vašim porukama ljubavi i svim molitvama. Molimo za razumjevanje jer pater ne stigne odgovoriti na sve poruke i mail-ove koje šaljete.

Želi da znate da ih sve čita, pohranjuje u srce pa evo i ovim putem zahvaljuje na njima.

Prema preporuci prof. Rotima pater mora trenutno smanjiti sve svoje obaveze i nije baš dostupan za osobne razgovore i ispovijedi. 

Toliko nam je svoje ljubavi, molitve, razumjevanja i strpljivosti darovao te vjerujemo da mu sad možemo svi skupa uzvratiti na isti način...

Pokušat ćemo vam s vremena na vrijeme pisati o stanju našeg patera i o nekim njegovim mogućim aktivnostima, a koje će biti uskladjene sa preporukama liječnika

Vezani članci Dr. Krešimir Luetić, predsjednik Hrvatske liječničke komore, u Dnevniku Nove TV (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Krešimir Luetić: "Kad bi liječnici ovo odbili, sustav kakav poznajemo ne bi mogao više funkcionirati" Hannah Millbrandt od svoje je 7. godine bila uvjerena da boluje od neizlječivog raka u terminalnoj fazi (Foto: Facebook) Šokantna ispovijest: "Od 7. godine liječila sam se od raka koji je majka izmislila zbog novca"

Završavamo ovo malo obraćanje paterovim zahvalama za sve dobro koje mu u ovoj situaciji darujete svojim molitvama", stoji u pismu.

Podsjetimo, nakon što mu je pozlilo fra Zvjezdan Linić je 6.ožujka primljen u bolnicu, odakle je pušten na kućnu njegu te uskoro slijedi nastavak terapije.

>> Fra Linić izašao iz bolnice i zahvalio svima na porukama ljubavi i molitvama

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook