Obavijesti Video Pretražite Navigacija
borba s poplavama

FOTOGALERIJA Dramatično i na sjeveru Hrvatske: "Poplavljene kuće, izlijevanje vode preko cesta, odroni, klizišta… Strašno!"

Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 13
Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 13 Zeljko Hajdinjak/Cropix
Aktualno Galerija Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 13 Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 13 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 26 Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 26 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 25 Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 25 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 24 Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 24 Foto: Zeljko Hajdinjak/Cropix +22 Razlile se rijeke Plitvica i Bednja - 23 Galerija 1/27 >>
Zbog nabujalih rijeka i poplava na snazi su izvanredne mjere u nekoliko županija.

U Varaždinskoj županiji na mjestima su se razlile rijeke Plitvica i Bednja, a voda je ušla u dvorišta i neke gospodarske objekte. Poplavljeno područje u okolici Koškovca i Ivanca jutros obilazi varaždinski župan Anđelko Stričak, ali i ministar Davor Božinović.

Pročitajte i ovo Prizori iz Dubaija jako nevrijeme FOTO/VIDEO Dubai paraliziran poplavama: Apokaliptični snimci potopa, grad u potpunom kaosu Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje

Župan Stričak objavio je jučer na Facebooku kako je situacija dramatična. 

"Poplavljene kuće, izlijevanje vode preko cesta, odroni, klizišta… Strašno!" napisao je Stričak. 

"Ma, jadna sam. Cijelo dvorište i vrt su mi poplavljeni. Malo nedostaje da mi voda uđe u kuću", rekla je u srijedu ujutro Danica Čaklec iz Koškovca za Regionalni. Njezina kuća ugrožena je zbog izlijevanja Bednje iz korita.

Više o poplavama u Hrvatskoj pročitajte OVDJE.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene