Obavijesti Video Pretražite Navigacija
područje Banije

Nove slike iz zraka prikazuju svu strahotu potresa: Zemlja se otvara, stanovnici su uznemireni

Rupe u Mečenčanima - 4
Rupe u Mečenčanima - 4 Igor Soban/Pixsell
Aktualno Galerija Rupe u Mečenčanima - 4 Rupe u Mečenčanima - 4 Foto: Igor Soban/Pixsell Rupe u Mečenčanima - 3 Rupe u Mečenčanima - 3 Foto: Igor Soban/Pixsell Rupe u Mečenčanima - 2 Rupe u Mečenčanima - 2 Foto: Igor Soban/Pixsell +0 Rupe u Mečenčanima - 1 Galerija 1/4 >>
Zemlja se opet otvorila u Mečenčanima, i to nedaleko od kuća.

Još jedna ogromna rupa u zemlji otvorila se u mjestu Mečenčani na Baniji. Koliko je zapravo velika, najbolje se vidi na najnovijim fotografijama iz zraka. Nalazi se nedaleko od kuća, praktički ljudima u dvorištu.   

Od potresa je prošlo više od dvije godine, a u Mečenčanima se otada otvorilo više od 150 rupa u zemlji. Neke manje, neke ogromne, ali svaka od njih dodatni je stres za stanovnike. 

I našem portalu javila se prošlog tjedna čitateljica iz Mečenčana koja je snimila rupu dublju od 7 metara koja je nastala ispod potoka. 

Pročitajte i ovo Rupe u Mečenčanima posljedice potresa VIDEO Otvorila se nova rupa na Baniji, ovaj put na neobičnom mjestu: "Progutala nam je ogradu, dublja je od 7 metara"

"Rupu je otkrila moja mama, to je nekih deset metara od njezine kuće. Tamo je ograđen prostor u kojem drže svinje. Jedan je dio ograde propao, pa je tako i mama vidjela da je krivac zapravo velika rupa", ispričala nam je čitateljica. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene