Obavijesti Video Pretražite Navigacija
sezona je otvorena

FOTO/VIDEO Kupanje u travnju: Splićani iskoristili sunčanu nedjelju za uživanje na plaži

Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: Cropix Kupanje na Bačvicama Kupanje na Bačvicama Foto: Cropix Kupanje na Bačvicama Kupanje na Bačvicama Foto: Cropix Kupanje na Bačvicama Kupanje na Bačvicama Foto: Cropix +2 Kupanje na Bačvicama Galerija 1/7 >>
Na našoj obali - picigin, nogomet na male branke, sunčanje, oni hrabriji i kupanje. Tako je bilo u nedjelju na Bačvicama i za Splićane, ali i za brojne turiste koji su stigli u njihov grad.

Već za ponedjeljak navaljuje se nova kiša, pa je trebalo iskoristiti svaku zraku proljetnog sunca i temperaturu iznad 20 stupnjeva.

"Danas je predivno vrijeme. Došli smo na kruzeru i uživamo u brojnim ljepotama Hrvatske. Šetali smo po starom gradu, a sad uživamo na plaži", rekao je turist iz SAD-a Micky.

Pročitajte i ovo Bačvice Jugo tjera valove VIDEO Na splitskoj plaži snimljena neobična pojava: "Jugo ih tjera na taj dio obale"

"Ići ćemo plivati. Posebno jer smo iz Engleske, a tamo je vrijeme i more hladno. Lijepo je da možemo pošteno otplivati", rekao je Britanac Jake.

Nisu samo turisti htjeli ugrabiti sviju priliku, i domaći su poželjeli skočiti u more.

Pročitajte i ovo Prosvjed na Bačvicama Zakon o pomorskom dobru VIDEO Prosvjed u Splitu i Opatiji: Što će biti s koncesijama i zaštitom okoliša?

"Došli su malo na Baće guštati, malo uhvatiti sunca. Nisam ponijela kupaće, inače bih se i ja bacila u more", rekla je Slava iz Splita.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene