Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STIGLA OLUJA

FOTO/VIDEO Snažno nevrijeme pogodilo karlovačku regiju: Padala je tuča veličine oraha

Nevrijeme u blizini Karlovca
Nevrijeme u blizini Karlovca Screenshot/Radio Mrežnica
Aktualno Galerija Nevrijeme u blizini Karlovca Nevrijeme u blizini Karlovca Foto: Screenshot/Radio Mrežnica Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 1 Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 1 Foto: Screenshot/Radio Mrežnica Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 2 Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 2 Foto: Screenshot/Radio Mrežnica Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 3 Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 3 Foto: Screenshot/Radio Mrežnica +0 Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 4 Galerija 1/5 >>
Snažno nevrijeme pogodilo je u utorak u poslijepodnevnim satima karlovačku regiju.

Snažno nevrijeme pogodilo je u utorak u poslijepodnevnim satima karlovačku regiju. Na Facebook stranici Radio Mrežnica objavljeno je nekoliko videozapisa i fotografija na kojima se vidi kako pada jaka tuča. Osim toga, na fotografijama su prikazane i granule leda veličine oraha.

Nevrijeme u blizini Karlovca Nevrijeme u karlovačkoj regiji - 1 Foto: Screenshot/Radio Mrežnica

Ravnateljstvo civilne zaštite na Twitteru je izvijestilo kako nije bilo dojava o štetama.

 

 

Podsjetimo, Europski sustav upozorenja na oluje ranije je objavio upozorenje drugog stupnja za dijelove istočne Italije, Slovenije, Hrvatske i BiH. Upozorili su na veliku tuču, olujne udare vjetra i vrlo velike oborine.

I DHMZ je ranije oglasio žuti alarm za zagrebačku, osječku i karlovačku regiju, a naveli su i da su mogući izraženi grmljavinski pljuskovi i grmljavina.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene