Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ponukan sadržajem CD roma kojega djeca kupuju u školama kao školsku knjigu, jedan čitatelj nam je poslao fotografiju s tog CD-a koja iskrivljeno prikazuje Hrvatsku u doba Jugoslavije. Čitatelj tvrdi kako se djeci u školama prikazuje neistina.


Naime, djeci se u školama prodaje časopis KLOKS koji ima i CD dodatak.

Vezani članci Kolinda Grabar-Kitarović/putovnica (Foto: Pixsell,Nikola Cutuk/Getty) Predsjednica o putovanjima za vrijeme Jugoslavije: "Nije mene Tito poslao u Ameriku, poslao me moj tata mesar" Kolinda Grabar-Kitarović (Foto: Dnevnik.hr) Grabar-Kitarović: "Ako je itko nostalgičan za Jugoslavijom, idemo uvesti tjedan dana bivše Jugoslavije"

'Na spornom CD romu nalazi se jedan dio koji me je iskreno rečeno povrijedio i smatram ga velikim propustom odgovornih. Kao dokaz šaljem vam fotografiju u prilogu na kojoj obratite pozornost na zastavu za koju je napisano da predstavlja Republiku Hrvatsku. Žalosno je što se ovakve stvari puštaju u prodaju i našoj djeci prikazuje neistina ili izopaćena istina. Zar smo se za to borili?', napisao je naš čitatelj u mailu.