Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Foto: Što djeca uče u školama?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ponukan sadržajem CD roma kojega djeca kupuju u školama kao školsku knjigu, jedan čitatelj nam je poslao fotografiju s tog CD-a koja iskrivljeno prikazuje Hrvatsku u doba Jugoslavije. Čitatelj tvrdi kako se djeci u školama prikazuje neistina.

Naime, djeci se u školama prodaje časopis KLOKS koji ima i CD dodatak.

Pročitajte i ovo Plaža u Crnoj Gori dok se orila jugoslavenska himna Hej, Slaveni "Svaki dan točno u 18:00" VIDEO Na plaži počela svirati jugoslavenska himna, pogledajte što je uslijedilo Ivana Petrović, urednica vanjske politike Dnevnika Nove TV - 4 Izrečena posljednja presuda Ivana Petrović otkrila što joj je sa suda u Haagu posebno ostalo u sjećanju te poručila: "Sudovi ne pišu povijest"

'Na spornom CD romu nalazi se jedan dio koji me je iskreno rečeno povrijedio i smatram ga velikim propustom odgovornih. Kao dokaz šaljem vam fotografiju u prilogu na kojoj obratite pozornost na zastavu za koju je napisano da predstavlja Republiku Hrvatsku. Žalosno je što se ovakve stvari puštaju u prodaju i našoj djeci prikazuje neistina ili izopaćena istina. Zar smo se za to borili?', napisao je naš čitatelj u mailu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene