Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kome će odgovarati?

FOTO Policija parkirala na čak dva invalidska mjesta!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Već smo puno puta objavljivali fotografije nepropisno parkiranih policijskih vozila, no ovaj put put su zaista pretjerali.

U redakciju nam je stigla fotografija čitateljice koja je ljutita na postupak policijskih službenika u Sinju koji su još jednom pokazali da za njih ne vrijede ista pravila kao i za ostale vozače.

Pročitajte i ovo Nestala djevojčica Danka Misteriozan nestanak "Bojimo se da je oteta": Susjedi opisali mjesto na kojem je nestala dvogodišnja djevojčica Nestala djevojčica Danka ugrožavanje istrage MUP se oglasio o nestanku male Danke, uputili važan apel

>> FOTO Kome policajci odgovaraju za ove prekršaje?

Policijski službenici parkirali su vozilo preko čak dva mjesta predviđena za invalide. 'Uzeli ste naše mjesto, hoćete li i našu invalidnost?', komentirala je čitateljica koja nam je poslala fotografiju. Iako se s tim pitanjem svakodnevno susrećemo na natpisima iznad posebno označenih parkirnih mjesta, nekima to očito nije dovoljno...

Ako i vi imate fotografije nepropisno parkiranih policijskih vozila, pošaljite nam ih na adresu moj.report@novatv.hr.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene