Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nije ga briga

FOTO Kome policajci odgovaraju za ove prekršaje?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zaprimili smo mailove ljutitih čitatelja koji su fotografirali nepropisno parkirana policijska vozila i nepropisno kretanje policijskih automobila po cesti.

Kako piše čitatelj iz Osijeka, u blizini nepropisno parkiranog vozila se nalazi zgrada suda, te su ovakvi problemi svakodnevica za stanare s kućnog broja 13. Na fotografijama se vidi kako jedan automobil stoji i ne može izaći zbog nepropisno parkiranog policijskog vozila.

Pročitajte i ovo Policija Očevid u tijeku Teška prometna nesreća kod Siska: Poginula jedna osoba Ubijeni Jesse Baird i Luke Davies Optužen za dva ubojstva Traje potraga za tijelima voditelja i njegova dečka, ubio ih je policajac: Otkriveno što je ubojica radio satima nakon ubojstva

Iako se često susreću s ovakvim problemima, stanarima je očito sada prekipjelo kada je i policajac, koji bi im u ovakvim situacijama trebao pomoći, prekršio propise i nepropisno parkirao ne obazirući se na potrebe drugih ljudi.

Drugi čitatelj požalio se na niz nepropisnih parkiranja u u Zadarskoj ulici u Zagrebu ispred broja 75. 'Napominjem da u toj ulici 'pauk' redovito diže nepropisno parkirane civilne automobile, baš kao što je u slučaju njihovog parkiranog vozila jer teoretski tako parkirano vozilo ne može ostaviti propisani razmak od 160 cm. Stoga neka i ovaj slučaj bude zabilježen kao još jedan od njihovih gafova, samo je žalosno što njih pauk neće dići, a nitko ih i neće pitati kako da tu prođe invalid u kolicima ili roditelj sa dječjim kolicima. Dok oni ostaju nekažnjeni, do danas je pauk digao već nekoliko vozila', napisao je čitatelj.

Napomenuo je da slučaj nije bio hitan, vozilo nije bilo pod rotacijskim svjetlima, te su policajci bili u zgradi.

Jedan je čitatelj snimio u prekršaju 'službeno policijsko vozilo registracijskih oznaka 030 289 na dionici ceste D8 Slano Dubrovnik u 11,20'. Naime, ovaj se policijski automobil kretao preko pune crte.

'Ovo su svakodnevno bezobrazni prekršaji naše policije koje moramo gledati i ne možemo ništa. Na jednoj se slici vidi kako vozila moraju prelaziti preko pune linije jer se policijsko auto parkiralo na sred putu, a na drugoj je vidljivi očiti prekršaj. Ne bi još ni bilo toliko sporno da se to isto vozilo samo prije deset minuta okrenuo u samom centru grada, opet preko pune linije i pritom vikali na jednog vozača koji ih nije htio pustiti. Centar se vidi stotinjak metara iza auta, a potom ponovno prešlo punu liniju i parkiralo se tu gdje jeste. Nakon deset minuta ponovno okreče preko pune linije i vraća se u smjeru centra, a vozači koji su u tom trenutku prolazila ostali su šokirani i revoltirani takvim ponašanjem naše policije', napisao nam je čitatelj iz Vinkovaca.

Ukoliko i vi imate slična iskustva i zabilježili ste ih fotoaparatom pošaljite nam fotografije na moj.report@novatv.hr ili na bašu Facebook stranicu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene