Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dan poslije

Napili se i demolirali parkove u Virovitici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Virovitici se svako malo nedjeljom ujutro gradom mogu vidjeti počupani znakovi, oboreni na tlo, potrgane klupe, ograde i druge stvari, no nije riječ o nevremenu.

Virovitički portal icv.com.hr prenosi dojmove o tome kako se šetnja nedjeljom ujutro tim gradom pretvara u zbunjeno propitkivanje je li možda tornado prohujao ulicama i parkovima dok je većina građana spavala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pozlilo mu je Pacijent umro u sanitetskom vozilu tijekom transporta iz Hrvatske u Njemačku, zbog jednog detalja brzo je pozvana policija Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Pula: Kamenim stupovima oštećen Slavoluk Sergijevaca

Razlog urnebesu po gradu, navodi isti izvor, najvjerojatnije je alkohol. "U Gradskom parku uništene su klupe, iščupani koševi za smeće, edukacijske table leže po travi… Sramotno! Naravno, nije to sve. Nedaleko HAK-a huligani su iščupali znak koji upozorava na nailazak na pružni prijelaz, a nedaleko Gradske knjižnice i čitaonice iščupali su reflektor kako nitko ne bi svjedočio njihovom divljaštvu", piše navedeni portal.

U priloženoj fotogaleriji pogledajte kako izgleda "virovitički subotnji tornado".

Ako imate fotografije ili snimke sličnih vandalizama pošaljite ih na moj.report@novatv.hr.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene