Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Fatalna Sasso svjedok napada na Britance

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ana Sasso, poznata manakenka iz reklame Pipi, svjedokinja je premlaćivanja dvojice Britanca prije dvadesetak dana na Hvaru, a za kojom je policija tragala.

Jedan od osumnjičenih za napad na turiste ispred kafića Carpe Diem, liječnik Hrvoje Tomasović, koji je u vezi sa Sasso predao se u petak ujutro hvarskoj policiji. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Traže saziv Sabora Splitska Hvidra: Mesić nije slučajno otputovao prije presude! Slika nije dostupna Tko smije, a tko ne raditi i privatno? Što su lošije bolnice, to bolje za privatne liječnike

Tomasović, kirurg u splitskoj bolnici, predao se policiji nakon što je u četvrtak najavio svoj dolazak preko odvjetnika. S njim je došla i svjedokinja, plavokosa djevojka za kojom se tragalo. 

Ispostavilo se da je ta djevojka Ana Sasso, poznata manekenka i bivša misica, bivša je supruga odvjetnika Jadrana Francheskija i ugostitelja Bare Teklić.Francheski je nedavno bio osumnjičen za prostituciju.

U petak popodne još uvijek je traja kriminalistička obrada i njihovo ispitivanje te je iz policije najavljeno da će biti priveden istražnom sucu u Splitu tijekom večeri.

Osim Tomasovića, glavni osumnjičeni još uvijek je nedostupan policiji. Intenzivno se traga za Stipom Ringvaldom, nekadašnjim šibenskim motociklističkim prvakom s prebivalištem u Zagrebu, kojeg nema niti na jednoj adresi.

Navodno je do cijelog sukoba došlo nakon što se Ringvaldova djevojka Karla Krneta upustila u nešto prisniji razgovor s jednim od britanskih turista.

Doktor Tomasović poznat je javnosti iz afere lažnog liječnika Siniše Filipovića, koji je operirao u dvije kliničke bolnice, u Dubravi i Vinogradskoj.

Cijeli skandal otkrio je upravo Tomasović 2001. godine, ali nakon što mu u KB Sestre Milosrdnice nije produžen ugovor.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene