Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Faber vraćen s godišnjeg odmora radi istrage

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Što će bivši načelnik osječke policije, Vladimir Faber, reći na audio snimku tajnog sastanka na kojem je, navodno, ucjenjivao Anu-Mariju Getoš, danas bi trebali otkriti čelnici MUP-a.

Podsjećamo, Faber je, navodno, ponudio Ana-Mariji Getoš, sestri osumnjičene Gordane Getoš-Magdić, manju zatvorsku kaznu u zamjenu za iskaz o Glavaševoj umiješanosti u ratni zločin u Osijeku.

Pročitajte i ovo Skijanje za početnike: Evo kako odabrati najbolje skije, koje osnove trebate znati i na kojim je ski stazama najbolje krenuti udarni skijaški tjedan Na skijanje će više Hrvata nego lani, za to će morati dublje posegnuti u džep Ljudi u kafiću Praznici ANKETA Ovo su neradni dani u 2024., znalci će ponovno imati mnogo prilika za spajanje: Ali ima i jedna loša vijest

Faber, inače, savjetnik u Ministarstvu unutarnjih poslova, vraćen je s godišnjeg odmora kako bi im rasvijetlio sve okolnosti sastanka. 

Hitnu istragu, podsjećamo, zatražili su i predsjednik Mesić i premijer Sanader, dok su Glavaševi odvjetnici zatražili Faberovo razrješenje iz Komisije za pomilovanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene