Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Veliko onečišćenje

Evo gdje se u Hrvatskoj ne preporučuje kupati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na plaži u Kuparima ne preporučuje se kupanje zbog onečišćenja fekalnog porijekla, a s tim u vezi u jučerašnjem ispitivanju kakvoće mora utvrđene su prekoračne granične vrijednosti za bakteriju Escherichiu coli.

Tijekom trećeg ovogodišnjeg ispitivanja mora prema Programu utvrđivanja kakvoće mora na morskim plažama Dubrovačko-neretvanske županijea rezultati analize mora na plaži u Kuparima u Župi dubrovačkoj uzorkovanog jučer, 20, lipnja prelaze granične vrijednosti za mikrobiološki parametar Escherichia coli.

Pročitajte i ovo Dino Škamo (Foto: dnevnik.hr) Dino Škamo Hrabri vatrogasac: Već je drugi put skočio u ledenu vodu kako bi spasio nečiji život Tragedija na novogodišnjem kupanju u Rijeci (Foto: dnevnik.hr) "Upozoravali su da ne ulazimo" Tragedija na novogodišnjem kupanju u Rijeci: Dva sudionika poginula, više osoba ozlijeđeno

FOTO Golišavo kupanje naših Vatrenih nogometaša u Brazilu

Sukladno Uredbi o kakvoći mora za kupanje uzorkovanje će se morati ponavljati do prestanka onečišćenja. S obzirom na to da uzorak mora na plaži u Kuparima zbog onečišćenja fekalnog porijekla ne udovoljava uvjetima Uredbe ne preporučuje se kupanje do daljnjih obavijesti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene