Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Život uzbudljiviji od blockbustera

Ekskluzivno u Provjerenom: Ispovijest „žene zmaja“ koja je bila mozak najpoznatije skupine pljačkaša na svijetu

Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 2
Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 2 Provjereno
Aktualno Galerija Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 4 Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 4 Foto: Provjereno Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 3 Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 3 Foto: Provjereno Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 2 Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 2 Foto: Provjereno +0 Ekskluzivna ispovijest Olivere Ćirković, mozga koji stoji iza zloglasne bande Pink Panther (Foto: Provjereno) - 1 Galerija 1/4 >>
Nakon ljetne stanke magazin Provjereno večeras se vraća na program Nove TV te donosi ekskluzivnu ispovijest žene koja je bila mozak iza najpoznatije skupine pljačkaša na svijetu - zloglasne bande Pink Panther.

Ona je Olivera Ćirković, a u Grčkoj, gdje je još uvijek raspisana tjeralica za njom zbog bijega iz zatvora, zovu je „žena zmaj“.

Pročitajte i ovo Provjereno: iznajmljivanje ilegalnih objekata - 3 Donosi Provjereno Načelnik iznajmljuje ilegalne objekte na koje je potrošio desetke tisuća eura i mrtav hladan tvrdi: "Pa pola je Hrvatske ilegalno izgrađeno" Provjereno o nepravilnostima u općini Vođinci - 4 Večeras u Provjerenom Načelnik potrošio desetke tisuća eura na ilegalne objekte, a njegov je odgovor nevjerojatan: "Pa što da ja radim?"

Njezin je život poput holivudskog filma, a kako je od uspješne košarkaške reprezentativke Jugoslavije postala jedna od najpoznatijih pljačkašica svijeta ispričala je reporteru Provjerenog Ivanu Čorkalu. Upravo je ona osmislila način rada s kojim se policija u europskim metropolama nikada nije susretala.

„Prvo obični prolaznici vjeruju da je riječ o prometnoj nesreći - da je netko pijan uletio u izlog pa sva ta buka i to divljaštvo… Potom vide nekoga kako izlijeće s fantomkama na glavi nakon čega se prepadnu i skriju. Sve to traje jako kratko, a policija nema ni najmanje šanse da ih stigne“, otkriva Olivera.

Da će veći dio života provesti u kriminalu i po zatvorima, Olivera u mladosti nije mogla ni zamisliti jer je tada naime bila vrhunska sportašica.

U Crvenoj Zvezdi napravila je prve košarkaške korake nakon kojih prelazi u Voždovac, a onda i u Jedinstvo iz Tuzle. Rat i raspad Jugoslavije odvode je u Atenu. Bila je najbolja igračica, vrhunski plaćena, izuzetno popularna…

Kako je tekao njezin put od profesionalne sportašice do kriminalnog genija provjerite večeras na Novoj TV u Provjerenom u 23.00 sati.


Emisiju gledajte četvrtkom na Novoj TV, a više o pričama iz Provjerenog saznajte na novatv.hr/provjereno

Propustili ste emisiju? Pogledajte je
besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene