Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladići u dobi od 17 godina zamijećeni su u ponedjeljak poslijepodne kako se sumnjivo ponašaju u blizini zgrade u kojoj su nacistički čuvari čuvali zaplijenjenu imovinu zatvorenika.


Poljska policija objavila je u utorak da je pritvorila dva britanska tinejdžera u bivšem nacističkom koncentracijskom logoru Auschwitzu pod sumnjom da su krali artefakte koji su pripadali zatvorenicima koji su bili zatočeni ondje tijekom Drugog svjetskog rata.

OTKRIVENO 69 ILEGALNIH PRIKLJUČAKA Proizvedena šteta od 7 milijuna kuna - Evo kako to rade!

Vezani članci U hrvatskim općinama kradu i mrtvi! - 1 Bizarne krađe iz općinskih blagajni: Milijuni se prebacuju na privatne račune, novac se iznosi u vrećama, a na kraju su za sve krivi - mrtvi! Krađa, ilustracija Loša strana nošenja maski: Trgovci upozoravaju na krađe, a policija ne reagira jer – ne mora

Mladići u dobi od 17 godina zamijećeni su u ponedjeljak poslijepodne kako se sumnjivo ponašaju u blizini zgrade u kojoj su nacistički čuvari čuvali zaplijenjenu imovinu zatvorenika, rekao je glasnogovornik muzeja koji je sada otvoren u tom logoru.

Pretragom je kod njih nađeno nekoliko predmeta koje su možda ukrali iz te zgrade, uključujući djelić britve, žlicu, nekoliko dugmadi i dva komada stakla.

Budu li proglašeni krivima, prijeti im do 10 godina zatvora. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook