Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Dugom otoku

Zmija zalutala u dječji vrtić i prestrašila djecu i tete: "Ušla je u garderobu i sakrila se iza ormarića"

Vatrogasci uhvatili zmiju u dječjem vrtiću na Dugom otoku (Foto: Facebook/D.L.)
Vatrogasci uhvatili zmiju u dječjem vrtiću na Dugom otoku (Foto: Facebook/D.L.) Facebook/D.L.
Aktualno Galerija Vatrogasci uhvatili zmiju u dječjem vrtiću na Dugom otoku (Foto: Facebook/D.L.) Vatrogasci uhvatili zmiju u dječjem vrtiću na Dugom otoku (Foto: Facebook/D.L.) Foto: Facebook/D.L. +0 Vatrogasci uhvatili zmiju u dječjem vrtiću na Dugom otoku (Foto: Facebook/D.L.)1 Galerija 1/2 >>
U Salima na Dugom otoku zmija je zalutala u dječji vrtić i prestrašila djecu, mame i tete. Pozvani su vatrogasci DVD-a Sali.

Vatrogasci DVD-a Sali na Facebooku su napisali da u moru senzacionalizma oko apokaliptične promjene vremena nude da se pročita nešto lijepo. Pohvalili su se da su u četvrtak spašavali djecu, mame i tete iz Dječjeg vrtića Orkulice, pogon Žman "od jedne male zmijugice koju smo pustili nazad u prirodu".

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Traje očevid Tragedija u Varaždinu: Utopio se muškarac na kupalištu Ilustracija Evakuirana crkva Čak 25 osoba završilo u bolnici nakon curenja plina tijekom mise u blizini Torina

"Zmija je ušla u predvorje vrtića, u garderobu. Sakrila se iza ormarića, prestrašila se. Koliko su se djeca prestrašila nje, ona se sigurno više prestrašila njih. One se plaše pa traže zaklon, a sad je i zahladilo pa je moguće da je išla na toplije mjesto", kazao je vatrogasac Jurica Ušalj, koji je zmiju ulovio i pustio u prirodu, u njezino prirodno stanište.

"Tu kod nas nema otrovnica pa nema razloga za strah. Zvali su nas da im pomognemo, uhvatili smo zmiju i pokazali da se nemaju zašto bojati. Neki su se ohrabrili pa je i podragali. Poslije smo ju odvezli u prirodu, nadam se da će ostati na sigurnom", dodao je Ušalj.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene