Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ništa se nije promijenilo!

VIDEO: Ova snimka je uznemirila Dugorešane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je ekipa Provjerenog mjesecima pratila priču o borbi stanovnika Duge Rese protiv lokalnog zagađivača, tvornici T7 Vis trajno je oduzeta dozvola za suspaljivanje i skladištenje opasnog otpada.

Ipak, ovih dana redakcija je ponovno primila nekoliko poziva iz Duge Rese, građani tvrde - iz tvornice ponovno suklja dim, ponovno se spaljuju opasne supstance!

Pročitajte i ovo Provjereno: Matej Pešut i Danka Derifaj, reporterka Provjerenog Javno je (ne)bitno "Ravnatelj na službenom putu": Reporterka Provjerenog razotkrila bezočnu laž Zabranjena javna tribina u Benkovcu - 3 Gledajte u Provjerenom Lagao da je na putu kako bi izbjegao pitanja, reporterka ga razotkrila: "Ravnatelj nije tu, možda je to bio domar"

Za višemjesečno praćenje dugoreških problema s tvornicom u ekipu Provjerenog prije nekoliko tjedana stigla je i nagrada Hrvatskog novinarskog društva za televizijsko novinarstvo, no čini se, da priči još nije kraj. Krenuvši tragom dojava novinarska ekipa otkrila je novi razvoj događaja.

'Proteklih mjeseci ništa se nije promjenilo, tek je pauza među danima kada se osjeti dim i peckaju oči nešto veća nego prije, no i dalje se nešto događa' - rekli su ekipi Provjerenog učenici srednje škole koja je smještena tik uz tvornicu T7 Vis.

Što na sve to kaže Ministarstvo zaštite okoliša, te krši li tvornica ponovno dozvole za rad, pogledajte večeras u Provjerenom!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene