Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pohvale Dubrovniku stižu sa svih strana. Posljednje u nizu dolaze iz SAD-a. Ugledni časopis GQ Dubrovnik je proglasio drugom najboljom destinacijom u Europi.


Dubrovnik sve više oduševljava goste iz SAD, koji polako ulaze u krug najbrojinijih gostiju. A te simpatije dodatno će pojačati i pohvale uglednih američkih magazina.

Vezani članci Seizmolog Ivica Sović (Foto: Dnevnik.hr) Nakon potresa kod Dubrovnika, stručnjak upozorava: "Doza zabrinutosti uvijek mora postojati" Dubrovnik (Foto: Dnevnik.hr) - 1 I dok broj turista pada, njima su gužve i dalje velik problem: ''Ne možemo ni kvalitetno poslužiti gosta''

>> BBC preporučio Dubrovnik u top 5 destinacija!

'GQ magazin je vrlo poznati američki lifestyle magazin za muškarce koji izlazi od 1933.godine; tiska se jednom mjesečno, a naklada je skoro milijun primjeraka', rekla je Sandra Milovčević, iz Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Amerikance su u Dubrovniku oduševila 3 stvari: smještaj u dubrovačkim hotelima, ručak u dubrovačkim restoranima i čaša vina na Stradunu. A svaka je pohvala zapravo najveća reklama za dubrovački i hrvatski turizam.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.