Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Još jedna pohvala

BBC preporučio Dubrovnik u top 5 destinacija!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dubrovnik se našao na još jednoj listi gradova koje treba posjetiti.

BBC je objavio listu najisplativijih destinacija koje treba posjetiti, a među njima je i Dubrovnik.

Pročitajte i ovo Mato Franković i Paula Klaić Saulačić, reporterka Dnevnika Nove TV DNEVNIK NOVE TV DOZNAJE Dubrovnik zabranjuje nove apartmane unutar zidina: "Prestat će se izdavati dozvole u iduća dva mjeseca, čeka se Gradsko vijeće" Dubrovnik Vaš glas Trebaju li i drugi gradovi, poput Dubrovnika, ograničiti broj apartmana? Pogledajte rezultate glasanja u Dnevniku Nove TV

Novinari BBC-a čitatelje su s tim gradom upoznali kratkim opisom: Dubrovnik se nalazi na Unescovom popisu Svjetske baštine, zahvaljujući svojoj arhitekturi i predivnom smještaju uz Jadransko more. Poznat je i po vrlo živom noćnom životu za koji se odlučuju brojni Europljani koji žele dobro jesti i zabavljati se do zore. Glavna ulica Placa prepuna je kafića, a lokalno se stanovništvo okuplja na Gundulićevoj Poljani gdje kupuju namirnice. Jedite u omiljenom Lokandu Peskarija, ribljem restoranu blizu luke koji poslužuje svježa jela od plodova mora, poput crnog rižota od sipe sa škampima. Odsjednite u hotelu Adria, smještenom blizu povijesne jezgre, čiji ambijent uključuje minimalistički uređene sobe i prekrasan pogled na luku.

>> Dubrovnik hit među Japancima!

Osim Dubrovnika na popisu su Dharamsala u Indiji, Guilin u Kini, Porto u Portugalu i Valparaiso u Čileu.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene