Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZBOG OBILNE KIŠE

Dubrovčani potopljeni, "zaplivao" skoro cijeli grad: "Od 4 i pol sam na nogama... Dva nam je stana poplavilo!"

Poplava u Dubrovniku (Dnevnik.hr)
Poplava u Dubrovniku (Dnevnik.hr)
Aktualno Galerija Poplava u Dubrovniku (Dnevnik.hr) Poplava u Dubrovniku (Dnevnik.hr) +0 Ana Bobanović (Foto: Dnevnik.hr) Galerija 1/2 >>
Olujno nevrijeme praćeno jakom grmljavinom i obilnom kišom pogodilo je noćas Dubrovnik.

 Po podacima DHMZ-a, u samo tri sata palo je 259 litara kiše po četvornom metru. Voda je prodrla u objekte i stambene prostore te dio prometnica, na kojima su se pojavili i odroni.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Dolina smrti JOŠ TRAJE POTRAGA VIDEO Događa se jednom u 1000 godina: Oluja poharala najtoplije mjesto na svijetu, bujica nosila sve pred sobom

Dubrovački vatrogasci su do 10 sati imali 68 intervencija ispumpavanja vode iz objekata. Tijekom dana u vodoopskrbnim mrežama Dubrovnika te dijela Župe dubrovačke očekuje se mutnoća iznad dopuštenih vrijednosti i takva voda ne preporučuje se za piće.

"Kiša, jutros od 4 i po sam na nogama, ne samo ja nego i moj muž i cijela familija. Gosti koji rano ujutro idu na aerodrom, što njih briga što je kiša, ja sam ih jutros morala najlonom prevesti da ne zakasne", kazala je Dubrovkinja Ana Bobanović. "Imamo pozadi dva stana poplutana, i dva poslovna prostora..."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene