Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zajednička suradnja

Dubrovačko-neretvanska županija potpisala sporazum s talijanskom regijom Abruzzo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Župan Dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić u Pescari je sa predsjednikom talijanske regije Abruzzo Gianniem Chiodiem potpisao Sporazum o suradnji između Dubrovačko-neretvanske županije i regije Abruzzo, izvijestila je Županija.

Sporazumom je definirana suradnja u područjima poljoprivrede, ribarstva, zaštite okoliša, brodogradnje, kulture i energetike.

Pročitajte i ovo Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi policija objavila detalje Dvojica maloljetnika koja su pretukla trećeg u Lapadu završila u pritvoru Policija je uhitila dvojicu mladića koja su sudjelovala u tučnjavi Video se brzo proširio Dubrovačka policija reagirala nakon snimke brutalne tučnjave: Uhićena dvojica maloljetnika

Kako je istakao župan Nikola Dobroslavić na radnom sastanku razgovaralo se i o idućim koracima u zajedničkoj pripremi strateškog projekta o razvoju turizma u okviru IPA prekograničnog programa EU za Jadran.

>> Statut grada Dubrovnika iz 13. stoljeća preveden na engleski jezik!

Predstavnici talijanske regije sudjelovat će i na Međunarodnom investicijskom forumu koji će se u Dubrovniku održati 26. listopada, a koji se održava pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Ive Josipovića.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene