Obavijesti Video Pretražite Navigacija
VRUĆA FOTELJA

Tko je Dubravko Karačić? Novi član Uprave Zagrebačkog Holdinga obnašao niz vodećih funkcija

Dubravko Karačić novi je član Uprave Zagrebačkog Holdinga.

Dubravko Karačić novoimenovani je član Uprave Zagrebačkog Holdinga za područje financija, kao osoba koja je ovlašteni revizor s dvadeset godina iskustva u financijama, priopćili su u utorak iz Holdinga.

Navode da su Karačića danas imenovali zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević te njegovi zamjenici Luka Korlaet i Danijela Dolenec.

"U Zagrebački Holding dolazi nakon više od desetljeća u Zagrebačkoj banci, gdje je gotovo osam godina bio direktor unutarnje revizije te izvršni operativni direktor i savjetnik uprave. Prije toga, više od deset godina proveo je u KPMG Hrvatska, gdje je obnašao više vodećih funkcija u području poslovnog savjetovanja i usluga revizije", ističu u Holdingu.

Karačić će se tako pridružiti Upravi u kojoj su već Matija Subašić Maras, Ivan Novaković te Boris Sesar, napominju u priopćenju.

Karačičevo imenovanje najavio je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević na današnjoj redovitoj konferenciji za novinare. 

Ujedno je najavio i natječaje koje su u tijeku te selekcijski postupak za završene natječaje. 

"Iskoristio bih priliku da podsjetim na još jedan natječaj, traju natječaji za podružnice o čemu odlučuje Uprava. Završio je rok za Arenu Zagreb, Gradska Groblja, Zrinjevac", rekao je Tomašević na konferenciji. Dodao je kako je bilo više od sto prijava za šest podružnica te da kreće proces selekcije.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene