Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zbog jakog vjetra i blizine obale postojala je opasnost udara u obalu, zbog čega je hrabri policajac odlučio skočiti u hladno more i izvući dijete koje je bez ozljeda predano ocu.


Policajac Postaje pomorske policija Rijeka i član posade policijskog plovila u utorak je oko 14.45 sati u uvali Čikat u lošinjskom akvatoriju iz mora je spasio dijete koje je palo s jedrilice, izvijestila je PU primorsko-goranska.

Vezani članci Imunološki zavod - 1 Radnici Imunološkog nakon novih obećanja: "Stiglo je sve prekasno", "Ovo je odluka koju treba pozdraviti, ali je tek prvi korak" Hitna pomoć, ilustracija Auto naletio na dijete kod Sinja, prebačeno je u KBC Split

Tijekom redovne službe posada policijskog vozila zamijetila je jedrilicu koja se prevrnula zbog olujne bure, a vjetar ju je nosio prema stijenama. Policajci su odmah krenuli u akciju spašavanja i bacanjem konopa pokušali izvući osobu iuz mora.

VIDEO Dramatično spašavanje 4-godišnjeg dječaka iz odrona!

Kako je zbog jakog vjetra i blizine obale postojala opasnost od udara u obalu, policajac je hrabro skočio u hladno i uzburkano more i spasio dijete koje je bez ozljeda predano ocu.

Akcija se odvijala na tridesetk metara udaljenosti od obale, a spomenuta jedrilica nalazila se u uvali Čikat na treningu jedriličarskog klubu zajedno s još nekoliko jedrilica.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook