Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bio je sam...

VIDEO Dramatično spašavanje 4-godišnjeg dječaka iz odrona!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz helikoptera je snimljeno dramatično spašavanje 4-godišnjeg dječaka iz odrona tla u Washingtonu.

Četverogodišnji Jacob Spillers bio je na drugom katu svoje kuće kada se zemlja ispod nje urušila. Srećom, spasioci su ga primijetili i spasili ga uz pomoć helikoptera. 'Bio je zarobljen u blatu', rekao je spasioc Ed Hrivnak, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Američka obalna straža spasila tri brodolomca nakon tjedan dana na pustom otoku. Tri brodolomca Nasukali se na pustom otoku: Hranili se samo jednom namirnicom, a evo što ih je spasilo Slika nije dostupna Klizanje tla SNIMKE IZ ZRAKA Odronio se komad obale, kuće na rubu litice

Porastao broj žrtava odrona u SAD-u

Broj žrtava odrona tla do kojeg je došlo tijekom vikenda u američkoj državi Washington porastao je na 14 nakon što je pronađeno novih osam poginulih, objavio je šef spasilačke službe okruga Snohomish, John Pennington.

On je rekao da se 108 osoba smatra nestalima, premda se vjeruje da će većinu njih pronaći ekipe za spašavanje jer se zbog nereda koji vlada na terenu mnogi ljudi nisu mogli javiti.

Tragedija u SAD-u: Spasioci ne nalaze preživjele, nestalim se smatra još 176 osoba

U subotu se velik dio brežuljka iznad regije Oso, sjeveroistočno od Seattlea urušio u obližnju rijeku stvorivši klizište koje je opustošilo velik dio područja.

Američki predsjednik Barack Obama potpisao je uredbu o hitnoj vladinoj pomoći koja će upotpuniti pomoć savezne države i lokalne zajednice ugroženom stanovništvu, objavila je Bijela kuća.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene