Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Počeo projekt 'Clean start'

Doznajte kako Vlada namjerava doznati koliko doista ima i troši!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Danas je u ministarstvima i javnim tvrtkama počeo 'Clean start' koji stoji 3 milijuna kuna, a radi se o dokmentima kojih nema u redovitim izvješćima i revizijama.

Projekt 'Clean start', koji je Vlada na početku mandata najvljivala da će biti gotov do lipnja, očito kasni. Banski dvori bi do sredine rujna na stol trebali dobiti ugovore i dokumente kojih nema u redovitim izvješćima ili reviziji, a koji govore o mogućim budućim obvezama.

Pročitajte i ovo Radimir Čačić Reakcije oporbe Čačić zabezeknut cijenom gaude: "Znam da politika od građana često radi budale, ali ne treba ni s tim pretjerivati" Slika nije dostupna ŠEF REFORMISTA Čačić žestoko opleo po HDZ-u zbog izbornog modela: "Kriminal umreženih partijskih državnih struktura"

Ponajprije se to odnosi na obveze države i to u vraćanju kredita, a napokon bi se trebalo dobiti i ono čega desetljećima nema. 'Mi nemamo registar imovine do danas! To je 12 godina. Mi nemamo potpuno jasnu sliku upravljanja hrvatskim duga jer da bi imali sliku upravljanja dugom, osim riznice, morate imati sliku investicija jer investicije kreiraju dug. Dakle, stvari nisu tako jednostavne kao što izgledaju i sigurno se ne rješavaju u roku od 30 dana', rekako je prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene