Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predistražne radnje

Doznajemo: Što je USKOK-u sumnjivo kod Mesića!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog kupnje luksuznih stanova u podsljemenskoj zoni USKOK je, doznajemo od visokog izvora, otvorio predmet i vrše se predistražne radnje.

Bivši predsjednik Stjepan Mesić luksuzne stanove u podsljemenskoj zoni kupio je u gotovini za gotovo dva milijuna kuna. Toliko novca nije imao na imovinskoj kartici na kraju mandata, a za novac je rekao kako ga je posudio od prijatelja. Oba stana glase na suprugu Milku.

Pročitajte i ovo Uhićen Darinko Dumbović - 1 Javna nabava Poduzetnik priznao kako su se sređivali poslovi za Dumbovićeva sina Darka: Dobio uvjetnu kaznu Policija istražuje smrt Ukrajinca Nova saznanja Policija o mrtvom Ukrajincu u Slavonskom Brodu: Privedene još tri osobe

>> Mesić o slučaju Patria: 'Mnogima smetam!'

>> Sud: Petričić nije oklevetao Mesića

Porijeklo novca morao je, doznajemo, još prošle godine objasniti i poreznoj upravi. Cijeli slučaj Stjepan Mesić negira. 'Nikakve istine u tome nema', kaže Stjepan Mesić koji je bio predsjednik Hrvatske od 2000. do 2010.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene