Obavijesti Video Pretražite Navigacija
velika akcija

Dnevnik Nove TV doznaje: Uhićeno više osoba zbog eksplozije i požara na automobilima u Rijeci

Aktualno Galerija Marko Balen Marko Balen Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija i požar na automobilima u Rijeci - 4 Eksplozija i požar na automobilima u Rijeci - 4 Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija i požar na automobilima u Rijeci - 3 Eksplozija i požar na automobilima u Rijeci - 3 Foto: DNEVNIK.hr Eksplozija i požar na automobilima u Rijeci - 2 Eksplozija i požar na automobilima u Rijeci - 2 Foto: DNEVNIK.hr +0 Eksplozija i požar na automobilima u Rijeci - 1 Galerija 1/5 >>
Dnevnik Nove TV ekskluzivno doznaje kako je policija uhitila više osoba koje dovodi u vezu s eksplozijom i požarima na automobilima u Rijeci. Uživo s terena i najnovijim informacijama javio se reporter Dnevnika Nove TV Marko Balen.

Policija je, kako doznaje Dnevnik Nove TV, uhitila više osoba koje dovodi u vezu s eksplozijom i požarima na automobilima u Rijeci.

O najnovijim informacijama izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Marko Balen.

"Kako ekskluzivno saznajemo, uhićeno je više osoba koje se dovode u vezu s ovim paležom, a o svemu će se više znati sutra. Naime, već jutros policija je obavijestila da uzrok požara nije tehničke prirode što je odmah navelo sumnju da je riječ o namjernom paležu ili podmetanju požara eksplozivnom napravom", izvijestio je reporter Dnevnika Nove TV Marko Balen. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna traži se uzrok FOTO I VIDEO Eksplozija i požar u Rijeci: Na parkingu gorjelo šest automobila

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Očevid u tijeku Noćna drama u Dubravi: U Štefanečkoj ulici zapalio se automobil

"I dok su djelatnici očevidne ekipe radili svoj posao na mjestu paleža očito su i kriminalisti radili svoj posao koji je dao određene rezultate o kojima ćemo više znati već sutra", rekao je Balen.

Balen podsjeća kako su u istome kvartu u zadnje dvije godine zabilježena još dva takva slučaja. "Treba vidjeti je li policija zapravo nadzirala i čekala neki trenutak kako bi razbila te skupine", rekao je Balen. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene