Kirurzi se pripremaju za operaciju (Foto: Dnevnik.hr)
Kirurzi se pripremaju za operaciju (Foto: Dnevnik.hr)

Rođene su preuranjeno, život im je bio u opasnosti, a operacija razdvajanja trajala je oko 15 sati. I završila uspješno! Detalje će u Dnenviku Nove TV otkriti jedan od liječnika koji je svojim znanjem pridonio ovoj svjetskoj medicinskoj senzaciji - docent Krešimir Bulić


Pravo medicinsko čudo izveli su liječnici u Kliničkom bolničkom centru Zagreb. Razdvojili su sijamske blizanke koje su bile spojene jetrom i dijelom tankog crijeva. Rođene su preuranjeno, život im je bio u opasnosti, a operacija razdvajanja trajala je oko 15 sati. I završila uspješno!

Vezani članci Dubrovačka jezgra (Foto: Marko Lukunic/PIXSELL) Za njega govore da je biser Jadrana, zlatna je koka hrvatskog turizma, ali državu kao da nije briga za ono što mu se sada događa General-bojnik Boris Šerić (Foto: Dnevnik.hr) General-bojnik Boris Šerić: "I moja tri brata i ja bili smo u Oluji. Ponosni smo što smo dali svoj doprinos"

U Dnevniku Nove TV večeras gostuje jedan od liječnika koji je svojim znanjem pridonio ovoj svjetskoj medicinskoj senzaciji - docent Krešimir Bulić, koji će objasniti detalje ovog fascinantnog pothvata. Ne propustite pogledati Dnevnik Nove TV, s početkom u 19:15!