Ako ste u dm-ovoj prodavaonici nedavno kupili Bio pločicu kokos/tamna čokolada od 40 grama i s rokom trajanja do 17. 4. 2019., najbolje bi bilo kada biste ju odmah vratili i zatražili povrat novca. Pločica je skinuta s tržišta zbog toga što su u njoj pronađeni tragovi dijelova četki za čišćenje proizvodnih pogona.

Galerija


"Povlačenje se odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17. 4. 2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda. U slučaju da ste kupili proizvod, molimo Vas da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će Vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa", stoji u službenom priopćenju dm-a svojim kupcima. 

Vezani članci Na političarku bacili živu kokoš Srbijanska političarka na presici ustvrdila da Vučić surađuje s kriminalcima pa je gađali - živom kokoši PR dm će podržati projekte, inicijative, kampanje i ideje za obnovu i razvoj potresom pogođenih područja

Iz uprave dm naglašavaju da je proizvod povučen s ciljem da se osigura najviša razina sigurnosti proizvoda i kupca te se ispričavaju kupcima zbog nastale situacije.