Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jamče povrat novca

Četke za čišćenje u Bio pločici: DM upravo povukao s tržišta proizvod potencijalno opasan za zdravlje

dm prodavaonica (Foto: dm)
dm prodavaonica (Foto: dm) dm
Aktualno Galerija +0 dm prodavaonica (Foto: dm) Galerija 1/1 >>
Ako ste u dm-ovoj prodavaonici nedavno kupili Bio pločicu kokos/tamna čokolada od 40 grama i s rokom trajanja do 17. 4. 2019., najbolje bi bilo kada biste ju odmah vratili i zatražili povrat novca. Pločica je skinuta s tržišta zbog toga što su u njoj pronađeni tragovi dijelova četki za čišćenje proizvodnih pogona.

"Povlačenje se odnosi isključivo na navedeni proizvod s rokom trajanja 17. 4. 2019., a oznaka roka trajanja nalazi se na stražnjoj strani omota proizvoda. U slučaju da ste kupili proizvod, molimo Vas da ga ne konzumirate i da ga vratite u najbližu prodavaonicu dm-a, gdje će Vam biti osiguran povrat novca. Bez obzira na to je li proizvod otvoren ili neotvoren, kupci ga mogu vratiti bez predočenja računa", stoji u službenom priopćenju dm-a svojim kupcima. 

Pročitajte i ovo Ilustracija bon, novac ili figa u džepu? Ova tvrtka isplaćuje božićnicu od čak 1670 eura: U anketi vas pitamo hoće li i vas poslodavac nagraditi PR Oglas Broj kupnji u dm-u u prošloj poslovnoj godini premašio 30 milijuna

Iz uprave dm naglašavaju da je proizvod povučen s ciljem da se osigura najviša razina sigurnosti proizvoda i kupca te se ispričavaju kupcima zbog nastale situacije. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene