Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Eko projekt

dm će ukupno uložiti u odabrane projekte koji doprinose zaštiti okoliša i prirode najmanje pola milijuna kuna

PR
PR Foto: PR
Kada je u pitanju održivost, ne postoje male i velike ideje, jer je svaki doprinos očuvanju prirode i zaštiti okoliša bitan – na institucionalnoj, korporativnoj i individualnoj razini.

U tijeku je dm-ov natječaj {ZAJEDNO} za zelene ideje na koji do 8. svibnja, na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr, možete prijaviti svoj eko projekt. Sudjelovati mogu nevladine udruge, ustanove, jedinice lokalne i područne samouprave, neprofitne pravne osobe i hrvatski proizvođači, a odabranim projektima dm će pružiti podršku u ukupnoj vrijednosti od najmanje 500.000 kuna.


„U dm-u vjerujemo da svatko od nas može dati svoj doprinos stvaranju bolje, održivije budućnosti. Svakodnevno radimo na tome kako bismo to dokazali u svom poslovanju i potakli druge da razmišljaju i djeluju zeleno. Natječajem {ZAJEDNO} za zelene ideje pružamo priliku onima koji žele stvoriti budućnost utemeljenu na održivosti, a uz podršku dm-a, svoje ideje mogu i ostvariti“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Na natječaj se mogu prijaviti projekti koji izravno doprinose očuvanju i zaštiti okoliša neposredne lokalne zajednice te edukativni projekti s ciljem informiranja o načinima i važnosti zaštite okoliša. Hrvatski proizvođači mogu, primjerice, prijaviti proizvode koji doprinose održivosti i očuvanju prirode te na taj način dobiti priliku da se njihovi proizvodi nađu na policama dm-ovih prodavaonica i u dm online shopu, dok na primjer neprofitne pravne osobe mogu prijaviti svoja poslovna rješenja i inovacije usmjerene na uštedu resursa, smanjenje količine otpada u okolišu i njegovog vraćanja u proizvodni proces.

Pravila i uvjete natječaja {ZAJEDNO} za zelene ideje te kriterije za odabir možete pronaći na mrežnoj stranici jednizadrugezajedno.hr na kojoj će biti objavljene sve pristigle važeće prijave, kao i detalji o projektima odabranima u sklopu natječaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene