Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PRIOPĆENJE IZ GRADA

Demantirali vlastitog gradonačelnika: "Karte ZET-a ne poskupljuju, uvodi se karta od 6 kuna za sat vremena vožnje"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
"Putnici će moći kupiti kartu za 4 kune za pola sata vožnje, a za 6 kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna", priopćili su iz Službe za informiranje Grada Zagreba.

Nakon što je zagrebački gradonačelnik Milan Bandić danas u emisiji Radio Sljemena najavio povećanje cijena karata ZET-a s 4 na 6 kuna, dometnuvši i kako su "analize pokazale da su četiri kune preniska cijena karte bez obzira na povećanu prodaju. Nakon analiza koje smo napravili vidjeli smo da bi sa šest kuna bilo bolje. Vjerojatno ćemo ići sa šest kuna, ali to je još 40 posto manje od deset kuna", oglasili su se iz Službe za informiranje Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna "Željeli smo olakšati putnicima'' Opet promjene: ZET uvodi nove karte, ali i ukida one od 15 kuna Slika nije dostupna Preniska cijena Poskupljuju ZET-ove karte sa četiri na možda čak osam kuna

Priopćenje prenosimo u cijelosti: "Vezano za medijske napise o poskupljenju ZET-ovih karata, obavještavamo vas da će cijena pojedinačne karte za vožnju javnim gradskim prijevozom u trajanju od pola sata i dalje iznositi 4 kune.

S obzirom da sustav naplate oblikujemo u skladu s potrebama korisnika, od 1. svibnja 2018., uvodi se, također, i karta za vožnju u trajanju od jednog sata za 6 kuna.

Tako će putnici moći kupiti kartu za 4 kune za pola sata vožnje, a za 6 kuna moći će se voziti jedan sat. Cijena karte za vožnju od jednog i pol sata i dalje iznosi 10 kuna."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene