Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Još jedan građanin završio je na ulici zbog provedene deložacije. Prilikom iste uhićeno je 9 aktivista, među kojima i predsjednik Živog zida, Ivan Vilibor Sinčić.


Danas u 10 sati na adresi Trg žrtava fašizma 9, u dvorišnom stanu od 32 kvadrata, gdje živi Adem Brešaj, provedena je deložacija. Do deložacije je došlo zato jer je gradski stan denacionaliziran i cijela zgrada vraćena nasljedniku prvobitnog vlasnika, objavio je Živi zid na svojoj Facebook stranici.

NOVA DELOŽACIJA Romska obitelj izbačena iz doma, Živi zid optužuje Bandića

Vezani članci Ilustracija Uhićen zagrebački odvjetnik: Osmislio prijevaru pa izvukao više od 300 tisuća kuna U tramvaju na Mostu mladosti pronađeno mrtvo tijelo muškarca - 2 Ubojstvo u Zagrebu: Pronađeno tijelo muškarca u tramvaju na Mostu mladosti, ima ubodnu ranu

"Na današnjoj deložaciji Adema Brešaja na Trgu žrtava fašizma 9 uhićeno je troje naših kolega Ivan Vilibor Sinčić, Borna Bjedov i Dilja Kačinari, čovjek je inače bez posla nakon 28 godina radnog staža, nema novaca, bolestan je i završio je na ulici. Čovjek nam se nažalost javio tek danas ujutro", ističu u Živom zidu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook