Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prve reakcije

'UKORIT ĆU GA' Zlatko Komadina o Bernardićevoj vožnji u pijanom stanju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je zagrebačka policija na svojim službenim stranicama za ovaj vikend najavila Akciju 'Alkohol, droge i brzina', Davor Bernardić očito ne prati objave MUP-a.

Davora Bernardića, član Predsjedništva SDP-a i bivši predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba noćas je policija ulovila u vožnji pod utjecajem alkohola. Baš u stranačkoj kampanji, stigla je vijest da je šef zagrebačkog SDP-a, i veliki protivnik Zorana Milanovića, sinoć vozio pod utjecajem alkohola. Napuhao je 0,94 promila. Bernardića je zaustavila redovita policijska ophodnja. Isključen je iz prometa uz novčanu kaznu.

Pročitajte i ovo Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!" Ivan Anušić Rat na društvenim mrežama Ministar Anušić dopunio Milanovićevu anketu na Facebooku, evo što je napisao

Bernardić je sve o nemilom događaju sam objavio na svojem Facebook profilu.

Njegov stranački kolega Zlatko Komadina, prema Bernardićevom je prekršaju popustljiv.

"Žao mi je da se to dogodilo, srećom da nije bilo posljedica po njega ili po neke druge", ističe Komadina koji smatra da stranci to neće naštetiti. "Neće, sutra je novi dan, naravno bez pića", kaže.

Na pitanje novinara hoće li Bernardića kazniti, Komadina odgovara - "Ukorit ću ga".

 

 

Nažalost, sinoć mi se dogodila velika pogreška zbog koje iznimno žalim i koristim ovu priliku da se ispričam kao javna...

Posted by Davor Bernardić on 5. ožujka 2016




 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene