Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iako je zagrebačka policija na svojim službenim stranicama za ovaj vikend najavila Akciju 'Alkohol, droge i brzina', Davor Bernardić očito ne prati objave MUP-a.


Davora Bernardića, član Predsjedništva SDP-a i bivši predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba noćas je policija ulovila u vožnji pod utjecajem alkohola. Baš u stranačkoj kampanji, stigla je vijest da je šef zagrebačkog SDP-a, i veliki protivnik Zorana Milanovića, sinoć vozio pod utjecajem alkohola. Napuhao je 0,94 promila. Bernardića je zaustavila redovita policijska ophodnja. Isključen je iz prometa uz novčanu kaznu.

Vezani članci Romobilom jurio po Slavonskoj aveniji Sumanuta vožnja na Slavonskoj aveniji: Dostavljač romobilom među automobilima jurio 70 km/h Ilustracija: Hrvoje Jelavic/PIXSELL Pijan divljao po autocesti pa dolijao na odmorištu, izmjereno mu čak 3,06 promila

Bernardić je sve o nemilom događaju sam objavio na svojem Facebook profilu.

Njegov stranački kolega Zlatko Komadina, prema Bernardićevom je prekršaju popustljiv.

"Žao mi je da se to dogodilo, srećom da nije bilo posljedica po njega ili po neke druge", ističe Komadina koji smatra da stranci to neće naštetiti. "Neće, sutra je novi dan, naravno bez pića", kaže.

Na pitanje novinara hoće li Bernardića kazniti, Komadina odgovara - "Ukorit ću ga".

 

 

Nažalost, sinoć mi se dogodila velika pogreška zbog koje iznimno žalim i koristim ovu priliku da se ispričam kao javna...

Posted by Davor Bernardić on 5. ožujka 2016