Predsjednik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić poručio je u četvrtak onima koji likuju da je sa Živim zidom gotovo - da nije gotovo i da će Živi zid iz svega izaći još jači, a predstavio je i nove saborske zastupnike Damjana Vucelića i Snježanu Sabolek koji nisu bili rječiti niti su imali nekih posebnih komentara.

Galerija


Oni su dali kratke izjave nakon konferencije za novinare, na kojoj nije bilo dopušteno postavljati pitanja.

Vezani članci Ivan Vilibor Sinčić ''Meni je još u glavi onaj nesretni Bošnjaković'': Sinčić pomiješao ministre pa opleo po pogrešnom čovjeku Nikola Milina, glavni ravnatelj policije Glavni ravnatelj policije otkrio hoće li biti kazni zbog kombija s lubenicama i poručio: ''Sigurnost je definitivno prioritet''

"Teško će biti zamijeniti gospodina Ivana Vilibora Sinčića u Hrvatskom saboru, ali, evo, dat ću sve od sebe i trudit ću se zastupati hrvatske građane", izjavio je Damjan Vucelić.

Na pitanje što je s kaznenim prijavama u Živom zidu, odgovorio je: "Sve je u redu sa Živim zidom".

Snježana Sabolek je, odgovarajući na pitanje kakva je politika i stanje u njihovoj stranci, jer je puno članova istupilo, kratko odgovorila da je dobra.

"Na sve ću vam odgovoriti kada sjednem u saborske klupe", rekla je Sabolek o tome je li demokratski da se o stanju u stranci ne dozvoli pitanje.

Sinčić je u svom obraćanju javnosti poručio da kao predsjednik stranke Živi zid, kao osoba koja je u politici već osam godina, mora čuvati dignitet politike koju je njihova stranka zastupala od svog osnivanja.

Poručio je da Živi zid mora dalje afirmirati nove ljude te da nastavljaju s tom politikom jer samo s velikim brojem afirmiranih ljudi može se doći do promjena.

Pozvao je sve one koji žele dati doprinos da se priključe njihovoj platformi, koja će uskoro biti jača nego ikada, jer za priključenje njihovoj stranci "više nema nikakvih prepreka".