Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon nesreće kraj Zadra

Oprostio se s kolegama: Damir Krstičević došao na uži kabinet Vlade, Plenković mu potpisao ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši ministar obrane prošli tjedan podnio je ostavku, a danas je bio na sjednici užeg kabineta Vlade.

Damir Krstičević viđen je u srijedu kako dolazi na sjednicu užeg kabineta Vlade, iako je prije nekoliko dana podnio ostavku na mjesto ministra obrane i potpredsjednika Vlade. 

Pročitajte i ovo Ilustracija TKO SE SVE RASPAO? Raspadi nakon izbora kompliciraju situaciju: Pogledajte kako sada izgleda jednadžba do 76 saborskih ruku Premijer Andrej Plenković iz minute u minutu Pregovori gotovi do petka? "Elektabilni Bojan" odgovorio Plenkoviću, HDZ raspalio po Raspudiću

Iz Banskih dvora doznajemo kako se došao pozdraviti s kolegama. 

"Predsjednik Vlade potpisao je razrješenje potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića koje stupa na snagu sutra. U proteklim danima od najave ostavke, ministar Krstičević u dogovoru s predsjednikom Vlade organizirao je komemoraciju za poginule pripadnike Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, natporučnika Marka Novkovića i poručnika Luku Jagatića, te je sudjelovao na posljednjem ispraćaju natporučnika Novkovića u Zadru i na posljednjem ispraćaju poručnika Jagatića kod Vrbovca", rečeno nam je u Vladi. 

Damir Krstičević ostavku je podnio prošlog četvrtka na konferenciji za medije sazvanoj nakon avionske nesreće u mjestu Biljani Donji kraj Zadra. U njoj su poginula dva pripadniha MORH-a. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene