Ministar Damir Krstičević podnio ostavku
Ministar Damir Krstičević podnio ostavku Foto: Marko Dimić/Pixsell

Bivši ministar obrane prošli tjedan podnio je ostavku, a danas je bio na sjednici užeg kabineta Vlade.


Damir Krstičević viđen je u srijedu kako dolazi na sjednicu užeg kabineta Vlade, iako je prije nekoliko dana podnio ostavku na mjesto ministra obrane i potpredsjednika Vlade. 

Vezani članci Testiranje na koronavirus i Davor Božinović, ilustracija Stožer donosi nove mjere za Dalmaciju: Ministar dao naslutiti o čemu se radi, najavio objavu detalja Vesna Vučemilović U Domovinskom pokretu razne teorije o Škorinu odlasku: "Prije par dana je ostavio afirmativnu poruku. Onda jučer iznenada ostavka"

Iz Banskih dvora doznajemo kako se došao pozdraviti s kolegama. 

"Predsjednik Vlade potpisao je razrješenje potpredsjednika Vlade i ministra obrane Damira Krstičevića koje stupa na snagu sutra. U proteklim danima od najave ostavke, ministar Krstičević u dogovoru s predsjednikom Vlade organizirao je komemoraciju za poginule pripadnike Hrvatskog ratnog zrakoplovstva, natporučnika Marka Novkovića i poručnika Luku Jagatića, te je sudjelovao na posljednjem ispraćaju natporučnika Novkovića u Zadru i na posljednjem ispraćaju poručnika Jagatića kod Vrbovca", rečeno nam je u Vladi. 

Damir Krstičević ostavku je podnio prošlog četvrtka na konferenciji za medije sazvanoj nakon avionske nesreće u mjestu Biljani Donji kraj Zadra. U njoj su poginula dva pripadniha MORH-a.