Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pred kamerama

Ministar Damir Krstičević šokirao javnost na konferenciji: "S današnjim danom podnosim ostavku"

Damir Krstičević na izvanrednoj konferenciji za novinare, nakon pada vojnog zrakoplova, šokirao je javnost rekavši da podnosi ostavku.

Ministar Damir Krstićević podnio je ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade ministra obrane. Učinio je to na izvanrednoj konferenciji za novinare, sazvanoj nakon strašne avionske nesreće u Biljanima Donjim u kojoj su život izgubila dva vojnika.  

Pročitajte i ovo Vladimir Putin poginulo 74 ljudi Putin uvjeren da zna tko je srušio ruski avion: "Tražimo da se provede međunarodna istraga" Mario Banožić Neslužbeno Tri mjeseca kasnije: Banožić odstupio s pozicije predsjednika županijskog odbora HDZ-a

"Naša zadaća je da budemo sa obiteljima i obiteljima ćemo pružiti svu potrebnu pomoć i podršku. Sve ono što znamo i možemo. Želim kao ministar obrane izraziti i sućut svim pripadnicima HRZ-a i cijeloj vojsci. Ovo je ogroman gubitak i za HV. Ja sa današnjim danom podnosim ostavku na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra obrane Republike Hrvatske", šokirao je novinare Damir Krstičević.

Nije odgovarao na daljnja pitanja. Nakon njegove ostavke oglasili su se iz Banskih dvora. Rekli su da su se premijer Plenković i ministar večeras telefonski čuli te da će se sastati u petak. 

Sutra bi se o ostavci trebao očitovati i predsjednik Zoran Milanović. Ako mu prihvate ostavku, Krstičević će biti 15. ministar iz Plenkovićeve Vlade koji je otišao. 

U padu školskog vojnog zrakoplova u mjestu Biljani Donji kraj Zadra danas nešto iza 16 sati poginuli su Marko Novković (31) i Luka Jagatić (25). U MORH-u su rekli da će formirati istražni tim kako bi se se doznao uzrok pada.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene