Crveni nosovi
Crveni nosovi Foto: Crveni nosovi

Već deset godina misija Crvenih nosova klaunovadoktora je ista - vratiti djeci trenutke radosti, igre i bezbrižnosti te osobama u teškim i kriznim situacijama vratiti osjećaj sreće i optimizma.


Zbog koronavirusa u ovom periodu, sve dok se ne mogu i fizički vratiti u bolnice i domove, sa sigurne udaljenosti nastavljaju misiju i donose osjećaj radosti i smijeha svoj djeci koja se sada nalaze u otežanim okolnostima, a njihovim roditeljima donose trenutak predaha i olakšanja.

Vezani članci Doktor Žulee Nasmiješena lica razveselila djecu u bolnici i korisnike doma za starije, ali ovaj put pod prozorima Slika nije dostupna Klaunovidoktori i ministar Varga razveselili djecu u KBC-u Zagreb

Smijeh nema granica, radost šire putem crvenonosnih društvenih mreža, Facebook, Instagram i YouTube. Redovito objavljuju kratke videe s klaunskim skečevima, a svaki utorak, četvrtak i subotu putem Facebook Live-a imate priliku družiti se s klaunovima uživo jer s klaunom nisi sam.

Crveni nosovi
Crveni nosovi Foto: Crveni nosovi

Dijelite sadržaj koji vas je razveselio i uljepšao vam dan, dijelite ga s vama dragim osobama - jer smijeh pomaže! Podijelite video s djecom i roditeljima koje poznajete, a trenutačno se nalaze u bolnici. Donesite im trenutke sreće i radosti.

Klaunovidoktori su sretni što je njihov rad prepoznat i da ima pozitivan utjecaj. Stalno primaju puno pozitivnih reakcija i komentara poput ovih: "Za ova vremena kada klaunovidoktori ne mogu posjetiti bolnice, super način za uveseliti sve.", "Djeca presretna, smiju se.", "Odlično ljudi, samo naprijed".

Vesele im se djeca koja su ih prije već imala priliku susresti u bolnici, a sada ih prate uživo putem društvenih mreža i malenih ekrana iz svojih domova. S popuštanjem epidemioloških mjera i klaunovidoktori sve su bliže djeci u bolnicama, zasada s dvorišta i uživo s ekrana, vesele se povratku u bolnice i čaroliji izravnog druženja.

I ovim putem zahvaljuju od srca i crvenog nosa svojim donatorima, zbog čijih donacija su u prilici pružiti #noslonac djeci i njihovim roditeljima u ovom razdoblju kada je to najpotrebnije. Priključite se i vi donošenju trenutaka veselja i radosti djeci i njihovim roditeljima, donirajte na www.crveninosovi.hr.

Humor i smijeh čine nas jačim i otpornijim, a vraćanje osjećaja sreće i optimizma u teškim situacijama misija je Crvenih nosova klaunovadoktora.